Γ’ Εθνική: «Όλη η ομάδα του Αβάτου θα αγωνιά με την ίδια ένταση και θα στηρίζει την παραμονή του Ορφέα»

 

Λίγες μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και πριν την τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ο κόουτς του Άρη Αβάτου Κυριάκος Κετσιεμενίδης ανέβασε μια φωτογραφία του ThrakiSportS πριν την έναρξη του παιχνιδιού όπου φαίνονται μαζί με τον Βασίλη Καραγκιόζη του Ορφέα και έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα με όσα έγραψε.

Συγκεκριμένα ο Κετσιεμενίδης για να συνοδέψει τη φωτογραφία που βλέπετε έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Μαζί πέρασαμε λύπες, χαρές, εντάσεις, τσακωμούς, συναισθήματα που μόνο το ποδόσφαιρο στα δίνει!! Στο ποδόσφαιρο αυτές οι αγκαλιές είναι τα Κύπελλα και τα πρωταθλήματα… Την Κυριακή τα συναισθήματα βρέθηκαν απέναντι, αλλά αυτή είναι η χαρά του ποδοσφαίρου. Σου δίνω την υπόσχεση, όμως, ότι την Κυριακή που θα παίζετε εσείς τον τελικό σας στις Σέρρες (γιατί αυτός είναι ο τελικός σας) τα συναισθήματά μας θα ανταμώσουν και πάλι και με την ίδια ένταση που θα τα ζείτε εσείς, θα τα ζούμε κι εμείς εδώ… Και αυτό θα το αισθάνεται όλη η ομάδα μου!!! Σώστε την ομάδα και ο τελικός σας έχει το τρόπαιο που του αξίζει φίλε!!!»

Λόγια ιδιαίτερα από τον κόουτς του Άρη Αβάτου, που θυμήθηκε προφανώς τα χρόνια του ως ποδοσφαιριστής, οπότε και είχε περάσει και από τον Ορφέα Ξάνθης για αρκετά χρόνια όντας συμπαίκτης με τον Βασίλη Καραγκιόζη και θέλησε να στείλει τη συμπαράστασή του και τη δύναμή του στους φίλους και παλιούς του συμπαίκτες, με τους οποίους τη Κυριακή που μας πέρασε ήρθε αντιμέτωπος στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.