ΕΠΣ Θράκης: «Ταξίδεψε» μέχρι τα… Γιάννενα η κούπα της Δόξας Προσκυνητών

 

Σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης από την Δόξα Προσκυνητών έπαιξε η Γιαννιώτικη «παροικία» της ομάδας που συνέβαλλε τα μέγιστα στην νίκη στον τελικό της Κυριακής αλλά και συνολικά στην πορεία της ομάδας.

Πρόκειται για τους Στέργιο Πότση, γιο του γενικού γραμματέα του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρη Σιχλιμοίρη, Γιώργο Μόσχο και Τάσο Φαρμάκη. Οι πρώτοι τρεις ήταν βασικοί στον μεγάλο τελικό με το Σιδηροχώρι και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, με τους Μόσχο και Σιχλοιμίρη να εκτελούην εύστοχα και από ένα πέναλτι στην διαδικασία της ρώσικης ρουλέτας, ενώ ο Φαρμάκης ως γνωστόν ήταν εκτός λόγω της βαριάς τιμωρίας του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Μάλιστα οι τέσσερίς τους μετά τον αγώνα, πόζαραν για μια σέλφι (την οποία και βλέπετε στην φωτογραφία) στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Κομοτηνής, έχοντας για «παρέα» την κούπα που προηγουμένως είχαν κατακτήσει, αλλά και τα μετάλλια του νικητή. Αυτή η εικόνα αναδείχθηκε ιδιαίτερα μάλιστα από ΜΜΕ των Ιωαννίνων.

Το sportioannina γράφει χαρακτηριστικά: «Γιαννιώτικο… χρώμα είχε ο τελικός κυπέλλου Ερασιτεχνών στην ΕΠΣ Θράκης. Όπως ήταν λογικό η Γιαννιώτικη… παροικία πανηγύρισε στο φινάλε του παιχνιδιού την κατάκτηση του κυπέλλου ενώ η σέλφι απαθανάτισε την… στιγμή».