Αιχμές από κορυφαίο ποδοσφαιρικό παράγοντα της Θράκης για Σαββίδη και Μαρινάκη: «Η μπάλα δεν είναι πόλεμος με πιστόλια ή καράβια»

 

Το πρωτάθλημα μπορεί να ξαναρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο, ωστόσο ο «πόλεμος» μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη καλά κρατεί όπως μπορεί κανείς να καταλάβει και από τις συνεχόμενες αναρτήσεις και τα άρθρα στα μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν οι δύο πλευρές.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας του όπλου με το οποίο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης την τελευταία εβδομάδα με την δίωξη σε βάρος του για την υπόθεση του Noor1.

Πάνω σε αυτή τη λογική, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης είπε μια μεγάλη αλήθεια, που κανείς άλλος το τελευταίο διάστημα από τον φόβο μην θίξει συμφέροντα δεν έχει κάνει από τους παράγοντες της ΕΠΟ. Άφησε σαφέστατες αιχμές και για τους δύο μεγαλοπαράγοντες.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος με πιστόλια, καράβια ή οτιδήποτε άλλο», είπε μεταξύ άλλων ο Γαβριηλίδης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης στους φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά.

Ο Γαβριηλίδης μπορεί να υπερηφανεύεται ότι γέμισε μετά από αρκετά χρόνια το ΔΑΚ Κομοτηνής με κόσμο και ότι διοργάνωσε πραγματικα μια γιορτή του ποδοσφαίρου, οπότε έχει και κάθε λόγο να κάνει τα συγκεκριμένα σχόλια που αρκετοί άλλοι φοβούνται, μην τυχόν και κακοχαρακτηριστούν από τη μία ή την άλλη πλευρά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του, όπως το κατέγραψε το inkomotini…