Α2 Ανδρών: Οργανώνεται (και) επικοινωνιακά ενόψει φάιναλ φορ το βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής

Σε ρυθμούς φάιναλ φορ κινείται όλη η Κομοτηνή, καθώς το Σάββατο και ιδίως την Κυριακή, αν έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό της ανόδου στην Volley League,  όλη η πόλη αναμένεται να μετακομίσει στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Πολύ καλή δουλειά γίνεται και στο τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου, που διαχρονικά άλλωστε φημίζεται για το κομμάτι της προβολής σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί, με καθημερινά αφιερώματα, συνεντεύξεις και αναρτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ήδη το τελευταίο διάστημα η ΑΕ Κομοτηνής έκανε μια καινοτομία, καθώς ανέβαινε σε live μετάδοση στην σελίδα του facebook κάθε αναμέτρηση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις πανελλαδικώς, κάτι που έχει αναλάβει η σύζυγος του εφόρου της ΑΕ Κομοτηνής Τάσου Πετρίδη.

Φαίνεται , χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι, πως έχει ενεργοποιηθεί και στο τμήμα βόλεϊ ο Βασίλης Στοάκης, ο οποίος έτσι και αλλιώς ανήκει στον σύλλογο και μαζί με τον Μανώλη Δαφτσή πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά στο τμήμα μπάσκετ με πολλές καινοτομίες.

Η προσθήκη του Στοάκη, που προέρχεται από τον δημοσιογραφικό χώρο πριν γίνει προπονητής και μετρά αρκετά πλέον χρόνια εμπειρίας, ανεβάζει και τα στάνταρ του συλλόγου καθώς είναι κοινό μυστικό πως το επικοινωνιακό κομμάτι το χειρίζεται σε υψηλά επίπεδα.

Ωστόσο αυτό το κομμάτι αποτελεί ατού για μια ομάδα που θέλει να ανέβει στην Α1 και αν έρθει η άνοδος για την ομάδα της Κομοτηνής στην Volley League, όχι απλά δεν θα έπρεπε να κάνει εντύπωση αλλά ίσως θα ήταν και η λογική εξέλιξη να αναλάβει πλήρως όλο το κομμάτι της ενημέρωσης και επικοινωνίας του συλλόγου, καθώς οι παραστάσεις και οι εμπειρίες που διαθέτει είναι δεδομένο ότι θα χρησιμεύουν σε πολλά επίπεδα.

Άλλωστε αυτό ήταν ένα από τα κομμάτια που έπασχε φέτος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει η παραμικρή επικοινωνιακή στρατηγική καθώς δεν υπήρχε καν γραφείο Τύπου (μετά την παραίτηση Πανταζίδη), φτάσαμε στο γνωστό σημείο που έφερε αναστάτωση στην ομάδα και τελικά εξαιτίας και αυτών των λεπτομερειών, την οδήγησε μια ανάσα από τον υποβιβασμό (τον οποίο θα παλέψει να αποφύγει στα πλέι άουτ).

‘Σε γενικές γραμμές το κομμάτι της επικοινωνίας και των Social media έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και η ΑΕ Κομοτηνής συνολικά ως σύλλογος είναι αλήθεια ότι έχει καταφέρει να πάρει άριστα. Ωστόσο γεγονός είναι και ότι η πρόκληση της ανόδου στην Α1 Κατηγορία ανεβάζει τα στάνταρ και τις απαιτήσεις…