ΕΠΣ Ξάνθης: Οι MVP και ο Mr «Fair Play» στον τελικό του Κυπέλλου

 

Μετά το τέλος του 40ου επετειακού τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, πέρα από την απονομή στον Κυπελλούχο Άρη Αβάτου, έγιναν και οι απονομές στους MVP της κάθε ομάδας, ενώ παράλληλα απονεμήθηκε και το βραβείο «fair play».

Από την πλευρά του Κυπελλούχου Άρη Αβάτου, πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Παύλος Ευθυμιάδης που παρέλαβε το βραβείο του από τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου παλαιμάχων του ΑΟΞ, Χριστόφορο Διαμαντή. Από την άλλη ο πολυτιμότερος παίκτης για τον Ορφέα Ξάνθης ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Μαλαδένης, που έπαιξε τον 7ο τελικό Κυπέλλου στην καριέρα του, ο οποίος με τη σειρά του παρέλαβε το βραβείο από τον βετεράνο της Βιστωνίδας κ. Κατσιλίδη.

Πέρα, όμως από τους δύο MVP βραβεύθηκε και ο Λάζαρος Μαυρόπουλος, παίρνοντας το βραβείο «fair play» για το καθαρό παιχνίδι που έκανε, παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον υπεύθυνο διοργάνωσης του τελικού και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης Αντώνη Κουτσουρλή, ο οποίος μαζί με το βραβείο έδωσε στον Λάζαρο και μια αναμνηστική φανέλα της Εθνικής Ομάδας.