Διπλό πένθος σε λιγότερες από 24 ώρες για τα τμήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου του Έβρου Σουφλίου

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Δύσκολη μέρα η σημερινή για τους συγγενείς και φίλους των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους. Βέβαια και για όλους τους κατοίκους του Σουφλίου.

Το βράδυ της Τρίτης 26/3 έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του παλιού καλαθοσφαιριστή του Έβρου Σουφλίου, Γρηγόρη Παπαναστασίου. Η κηδεία του έγινε σήμερα 27/3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σουφλίου.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αείμνηστος ήταν θείος του παλιού ποδοσφαιριστή Αλέκου Παπαναστασίου που κι αυτός έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η ομάδα μπάσκετ του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου με μια λιτή της ανακοίνωση αναφέρει ως εξής: «Ο Έβρος Σουφλίου εκφράζει τα θερμά του στον επί σειρά ετών παίκτη της ομάδας μας, Γρηγόρη Παπαναστασίου για τον θάνατο του πατέρα του. ….»

Ωστόσο, πριν ακόμα προλάβουν να σιγήσουν οι καμπάνες από την πρώτη κηδεία ήρθε και δεύτερη, για να βυθίσει ακόμα περισσότερο στο πένθος το Σουφλί.

Συγκεκριμένα, συγχωρέθηκε ο πατέρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ Ισαακίου και νυν προπονητή της ακαδημίας του Έβρου Σουφλίου, Στάθη Μιχαηλίδη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σουφλίου. Δυο μαζεμένες απώλειες σε λιγότερες από 24 ώρες…