Α2 Ανδρών: Διοικητικές εξελίξεις με παραιτήσεις και εκλογές στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης μετά τον υποβιβασμό

 

Μετά την οριστικοποίηση της πτώσης των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης από την Α2 Ανδρών, το ΔΣ του συλλόγου ανακοίνωσε ότι έρχονται… εκλογές.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης που προγραμματίζεται για τις 15 Απριλίου.

Πριν ωστόσο ανακοινωθούν οι εκλογές, ο Δημήτρης Αργυρούδης που δηλώνει «υπερήφανος έφορος του ανδρικού τμήματος των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης» με κείμενο που υπέγραψε σε επιστολόχαρτο του συλλόγου ανακοίνωσε την παραίτησή του από την διοικητική αυτή θέση, μετά από τρία χρόνια σε αυτήν.

Στην επιστολή μάλιστα ο Αργυρούδης αφήνει πολλές αιχμές για την διοίκηση. «Δυστυχώς η κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή διοικητικά είναι τραγική και δεν μπορεί να συνεχιστεί, αν θέλει αυτή η ομάδα να βρει τον δρόμο της πρέπει να αλλάξουν πολλά», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αργυρούδης.

Κατά τα άλλα, η ανακοίνωση των Κυκλώπων για τις εκλογές είναι η εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης κατά την συνεδρίαση του αποφάσισε, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του συλλόγου, τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν τα μέλη του, τη Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00, σε αίθουσα του ξενοδοχείου RAMADA PLAZA THRAKI με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Εκλογή Προεδρείου.
2.Διοικητικός- Οικονομικός- Ταμειακός απολογισμός από 1-1-2017 έως 31-12-2017 και 1-1-2018 έως 31-3-2018 – Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής (έγκριση αυτών)
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
4.Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, σύμφωνα με το καταστατικό η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια πιο πάνω ημερομηνία και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης».