ΕΠΣ Έβρου: Την Τετάρτη τα τρία αναβληθέντα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας

 

Να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν επιδιώκει η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου καθώς θα μπούμε στην τελική ευθεία της Α’ Κατηγορίας.

Έτσι αποφασίστηκε μετά από κάμποσες αναβολές να διεξαχθούν και τα τρία αναβληθέντα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣ Έβρου την προσεχή Τετάρτη (28 Μαρτίου).

Πρόκειται για τους αγώνες  Άρδας Καστανεών – Θράκη Φερών και  Ποντιακός – Νίψα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής που είχαν αναβληθεί στις 4 Φεβρουαρίου λόγω κακοκαιρίας και αναβλήθηκαν εκ νέου στις 28/2 για τον ίδιο λόγο, και το ματς Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης – Νίκη Απαλού για την 15η αγωνιστική που επίσης δεν διεξήχθη για τον ίδιο λόγο στις 4 Μαρτίου.

Για τον λόγο αυτόν στην βαθμολογία μετά από 17 αγώνιστικές οι Ένωση Κορνοφωλιάς Λυκόφης, Νίκη Απαλού, Θράκη Φερών, Ποντιακός, ΠΑΕ Νιψας και Άρδας Καστανέων έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο. Μόλις διεξαχθούν και αυτά τα παιχνίδια θα μπούμε χωρίς εκκρεμότητα στις πέντε τελευταίες στροφές, από τις οποίες η μία θα διεξαχθεί την Κυριακή των Βαΐων και οι άλλες τέσσερις μετά το Πάσχα.