ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Τα συγχαρητήρια της Ασπίδας στους παίδες του Αρίωνα για την κατάκτηση του τίτλου

 

Πρωταθλητές ΕΚΑΣΑΜΑΘ αναδείχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι παίδες του Αρίωνα Ξάνθης και η συμπολίτισσα Ασπίδα εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για αυτό.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας έχει ως εξής:

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ συγχαίρει την παιδική ομάδα του συμπολίτη Αρίωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων και εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους προκριματικούς αγώνες, που θα δώσει στην Θεσσαλονίκη.
Επίσης συγχαίρει θερμά την ομάδα των κορασίδων μας, που έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος και ηττήθηκε, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα στην παράταση, από την Ένωση Καβάλας.
Το γεγονός ότι και στους τέσσερις τελικούς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ αγωνίστηκαν ομάδες της πόλης μας και κατάφεραν να σηκώσουν δύο τρόπαια, Νεανίδων (Ασπίδα Ξάνθης) και παίδων (Αρίων Ξάνθης) ενώ ήταν φιναλίστ σε εφήβους (Ασπίδα Ξάνθης) και κορασίδες (Ασπίδα Ξάνθης) υποδηλώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την άνθιση και την πρόοδο που παρουσιάζει το μπάσκετ στην περιοχή μας.
Είναι καιρός να στηρίξει περισσότερο η πόλη την προσπάθεια που κάνουν οι ομάδες μας και να αναγνωριστούν οι επιτυχίες όλων των τμημάτων, που είναι συνεχείς, διαχρονικές και αποτελούν επιστέγασμα μεθοδικής και στοχευμένης δουλειάς στα τμήματα υποδομών.
Το ΜΠΑΣΚΕΤ στην Ξάνθη έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι φέρνει και θα συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!!!