ΕΠΣ Θράκης: Ρεκόρ σκοραρίσματος για το Κοπτερό του Οντέρ Μουμίν με την εκπληκτική τριάδα των «Γκογκογκόλ», Γκιρετλή και Ραμαδάν

 

Εκπληκτική σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν η Βιστωνιδα Κοπτερού που συνέτριψε με 16-0 (!) το δυνατό φέτος αλλά ελλιπές Αγιοχώρι σε αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣ Θράκης που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου και έτσι παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Οντερ Μουμίν που ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 7-0, πέτυχε ρεκόρ σκοραρίσματος για μια ομάδα τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, έχοντας  έναν εκπληκτικό Δημήτρη Γκόγκο, γνωστό ως «Γκογκογκόλ» που πέτυχε 7 τέρματα (τα 12 έφτασε από τον Γενάρη), ενώ τέσσερα πέτυχε ο δεινός σκόρερ και πρώην του Ιάσμου Γκιρετλη Ναζημ (26 φέτος!), τρία ο Σεβέν Ραμαδάν και ένα οι Μουμίν Ντοουκάν και Μεχμέτ Έγκε.

Πλέον όλοι στο Κοπτερό περιμένουν τον εντός αγώνα της 23ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό ώστε με  νίκη να εξασφαλίσουν τον τίτλο στην Β’ Κατηγορία. Αυτή την στιγμή το Κοπτερό έχει 51 βαθμούς έναντι 50 του Πανθρακικού που έχει ωστόσο κάνει το ρεπό του για τον δεύτερο γύρο.