ΕΠΣ Έβρου: Παρών ο Μαυρίδης στον τελικό, απών ο Λαμπάκης αλλά και ο Βαταμίδης από τον θρίαμβο της Θράκης Φερών (+photos)

 

Η Θράκη Φερών στέφθηκε πρωταθλήτρια Έβρου για πρώτη φορά στην ιστορία της, ωστόσο από αυτόν τον ιστορικό τελικό απουσίαζαν τόσο ο πρώτος πολίτης του Δήμου στον οποίον ανήκουν όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης που επενδύει αρκετά στον αθλητισμό και δεν αφήνει εύκολα αθλητική εκδήλωση από την οποία να μην κάνει την εμφάνισή του, είτε είναι οι αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο βόλεϊ είτε στίβος, κολύμπι και πινγκ πονγκ, έλαμψε δια της απουσίας του. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε ότι δεν παραβρέθηκε ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης.

«Προφανώς δεν θέλησαν να εκτεθούν στο τσουχτερό κρύο ή το Σουφλί τους έπεσε μακριά για να βρεθούν στον τελικό αγώνα μιας ομάδας της περιφέρειάς τους, στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της», σχολίασαν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους φίλους των Φερών. Βέβαια, η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε επάξια από τον αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση, αλλά αλίμονο φυσικά αν έλειπε και αυτός.

Πάντως ως αντιδήμαρχος Φερών αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκότσης έχει ρίξει πολλή δουλειά στον αθλητισμό για να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις της περιοχής (σε συνεννόηση προφανώς με Λαμπάκη και Βαταμίδη) ενώ έχει αποδειχθεί ότι φέρνει γούρι στις ομάδες και τους αθλητές της περιοχής του, με χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη που επί δικής του αντιδημαρχίας στέφθηκε παραολυμπιονίκης και πρωταθλητής κόσμου στην κολύμβηση.

Σε αντίθεση πάντως με την δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης, από την πλευρά του Ορέστη παραβρέθηκε στην εξέδρα ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Βέβαια και αυτός αδικαιολόγητος θα ήταν αν δεν πήγαινε, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όχι απλά προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού αλλά έχει διατελέσει στο παρελθόν και πρόεδρος στον Ορέστη.

Από εκεί και πέρα, αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία του βουλευτή Έβρου της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη ενώ αντιθέτως, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν εθεάθησαν στο γήπεδο, παρόλο που οι δύο από αυτούς προέρχονται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και η μία από την Ορεστιάδα…

 width=  width=