Α2 Ανδρών: Ήττα με την εφηβική ομάδα οι Κύκλωπες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πρόωρο υποβιβασμό

 

Μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου αυτό θα ήταν το ματς ζωής ή θανάτου για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης αλλά μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε Πρωτέα Άρτας και Μακεδονικό με 28-28, που όλως τυχαίως ήταν το αποτέλεσμα που έσωζε και τους δύο και έριχνε δεδομένα τους Κύκλωπες, η ομάδα του Έβρου υποβιβάστηκε ανεξάρτητα από το δικό της αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι των Κυκλώπων αισθάνθηκαν απόλυτα προδομένοι από αυτήν την εξέλιξη, που βέβαια επέτρεψαν και οι ίδιοι να συμβεί με την προηγηθείσα πορεία τους. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν υπήρχε και πολύ κουράγιο, αφού όλα είχαν κριθεί και έτσι ο προπονητής σε συνεννόηση με την διοίκηση έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε εφήβους της ομάδας, αφού το αποτέλεσμα και η πιθανή νίκη δεν θα είχαν καμία σημασία.

Κάπως έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα με 38-27 από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, που πήρε από την αρχή ένα ασφαλές προβάδισμα και το μόνο που έκανε ήταν να το κρατήσει μέχρι τέλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Κύκλωπες αγωνίστηκαν με 15 παίκτες ενώ η ομάδα της Πτολεμαϊδας με οκτώ.

Τα δεκάλεπτα: 4-8,  8-13,  15-20 (ημίχρονο),  19-26,  25-34, 27-38 (τελικό αποτέλεσμα).

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαχρήστου): Φουντούκας 1, Πατσιαβάς 6, Τάρες 2, Λιανός, Χαριτούδης 1, Ιβόσεβιτς 1, Χαραλαμπάκης 2, Μπασδάνης, Τζίνεβης, Καραβασίλης, Ξηρόπουλος, Μπισίδης 5, Κωστόπουλος, Γλήνιας, Καρβουνίδης 4.

ΑΡΙΩΝ ΠΡΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Φαλίδας 7, Κόλλιας 7, Ασιανός, Ασίμοβιτς 3, Τσαμαξίδης 10, Μουλάκης 1, Κωστικίδης 4, Πασσαλίδης 6.