Στην Θράκη τα μπαράζ ανόδου στην Volley League της ΑΕ Κομοτηνής και του Άθλου Ορεστιάδας για την άνοδο στην Volley League

 

Αλλαγή σχεδίων στην ΕΟΠΕ, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ορών όλα δείχνουν πως η έδρα που θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ ανόδου της Α2 Ανδρών προς την Volley League, θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα γράφονται σε μέσα της Θεσσαλονίκης, αλλά και με πληροφορίες του ThrakiSportS από την ΕΟΠΕ έχουν ήδη γίνει οι αρχικές κινήσεις, ώστε το φάιναλ φορ ανόδου να γίνει στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Βέβαια μέχρι να οριστικοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση πρέπει να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια. Πρώτο εξ’αυτών το γεγονός του ότι το κλειστό της Αλεξανδρούπολης είναι το μοναδικό στη πόλη και οι σύλλογοι πολλοί, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα στο γήπεδο να είναι ήδη βεβαρημένο και δεύτερο οι αντιδράσεις που αναμένεται να υπάρξουν από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, και ήδη έχουν αρχίσει να «βγαίνουν» με διαρροές σε διάφορους δημοσιογράφους.

Από την άλλη, η μεγάλη ομάδα της πόλης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, εκείνες τις ημέρες θα έχει όπως όλα δείχνουν υποχρεώσεις για το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ και δε θα χρησιμοποιήσει το κλειστό ούτε για προπονήσεις και προφανώς ούτε για κάποιο αγώνα του για τη Volley League.