Πρωτοτυπούν στον Έβρο! Έβγαλαν δύο διαφορετικές αφίσες για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου!!!

 

Τρεις ημέρες απομένουν για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου και ελλείψει μιας κεντρικής αφίσας για την διοργάνωση από την ΕΠΣ, κάθε φιναλίστ ετοίμασε την… δική της δημιουργώντας μια όπως και να το κάνουμε πρωτοτυπία.

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι ο τελικός της ΕΠΣ Έβρου θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου «Δημήτρης Μπακιρτζής». Σε αυτόν θα αναμετρηθούν ο Ορέστης Ορεστιάδας που προκρίθηκε από τον Βόρειο Όμιλο και η Θράκη Φερών από τον Νότο.

Η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Ένωσης Κορνοφωλιάς Λυκόφης με 4-0 ενώ η Θράκη Φερών από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Για την ιστορία η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας τελευταία φορά που κατέκτησε το κύπελλο ήταν το μακρινό 2004, ενώ η Θύελλα Φερών δεν το έχει κατακτήσει ποτέ και είναι κάτι που επιθυμεί να το κάνει το Σάββατο.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και βλέποντας οι δυο ομάδες ότι δεν υπάρχει καποια επίσημη πρωτοβουλία για την αφίσα του τελικού, όπως έχει συμβεί εδώ και εβδομάδες στους γειτονικούς νομούς της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΣ Ξάνθης που επίσης έχουν τελικούς αυτό το Σαββατοκύριακο, αποφάσισε να αναλάβει δράση η… ιδιωτική πρωτοβουλία.

Δείτε παρακάτω τις αφίσες του τελικού: