Ελεύθερη για όλους η είσοδος στα επίσημα παιχνίδια της Εθνικής Ελπίδων στα Πηγάδια με Σαν Μαρίνο και Τσεχία

 

Στην Ξάνθη βρίσκεται ήδη η Εθνική Ελπίδων για να προετοιμαστεί ενόψει των αναμετρήσεων με Σαν Μαρίνο και Τσεχία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Ξάνθης, η είσοδος και στα δύο παιχνίδια θα είναι δωρεάν με στόχο να προσελκύσει το γήπεδο τον περισσότερο δυνατό κόσμο. Ήδη μάλιστα έχουν ενημερωθεί οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του νομού αλλά και των γειτονικών, καθώς και τα σχολεία για την παρουσία της Εθνικής Ελπίδων στην πόλη της Ξάνθης.

Πριν δυομισι χρόνια είχε φιλοξενηθεί και πάλι για επίσημο αγώνα η Εθνική Ελπίδων στην Ξάνθη, στο ντεμπούτο τότε του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο της απέναντι στην πανίσχυρη Πορτογαλία, ωστόσο η πλειοψηφία του κόσμου είχε γυρίσει τότε την πλάτη στην Εθνική Ομάδα, αφοπλίζοντας και όσους (σαν το ThrakiSportS) έκαναν εκκλήσεις να έρθει κάποια στιγμή και η μεγάλη Εθνική στην Θράκη, έστω για φιλικά.

Μάλιστα, ανοιχτά είχε εκφράσει τότε την πίκρα του ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, που ως Ξανθιώτης είχε πρωταγωνιστήσει στο να φέρει την Εθνική Ελπίδων στην Ξάνθη, μια παρουσία που εκτός των άλλων έχει και τουριστικά οφέλη για την πόλη. Μένει να δούμε ποια θα είναι η ανταπόκριση αυτήν την φορά, σε δυο παιχνίδια που κάθε άλλο παρά σε απαγορευτικές ώρες θα διεξαχθούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας της Εθνικής Ελπίδων θα διεξαχθεί αυτήν την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο ενώ το επόμενο παιχνίδι και ενώ θα έχει επέλθει και η αλλαγή ώρα θα γίνει πιο νωρίς, την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου στις 16:00 κόντρα στην Τσεχία.