Χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό για επτά αθλήτριες του ΟΕΓΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Μίκρας

 

Ο ΟΕΓΑ συμμετείχε με επτά αθλήτριες στην Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου 2018 στο Ε.Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Τα κορίτσια του ΟΕΓΑ σημείωσαν μια μεγάλη επιτυχία καθώς στο σύνθετο ομαδικό κατέκτησαν την 3 θέση (χάλκινο μετάλλιο). Η ομάδα αποτελούταν από τις Αγάπη Βασιλακάκη, Μαρήλια Πλουμίδου, Ντορίνα Δαλάκη, Άννα Καραμπατζάκη, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφεριάδου, και Στεφανία Παπαμάλη.

Σε ατομικό επίπεδο η Ελπίδα Παππού κατέκτησε την 5η θέση στο άλμα, η Αγάπη Βασιλακάκη κατέκτησε την 6η θέση στο έδαφος και η Άννα Καραμπατζάκη κατέκτησε την 7η θέση στο άλμα.

Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν το αφιέρωσαν στη φίλη τους και συναθλήτρια τους Άννα Μαρία Κελεσίδη, η οποία σε μια άτυχη στιγμή τραυματίστηκε στην προπόνηση 4 ημέρες πριν τον αγώνα. Επίσης ευχές για ταχεία ανάρρωση δέχτηκε απ’ όλη η οικογένεια του ΟΕΓΑ!

Ο ΟΕΓΑ βέβαια δεν παρέλειψε να δώσει θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές του Θοδωρή Μπουτάκη και Ειρήνη Κουφάκη, καθώς και στον ειδικό συνεργάτη του συλλόγου Λευτέρη Μπουτάκη για την ποιοτική δουλειά τους, αναδεικνύοντας τον ΟΕΓΑ σε ανερχόμενη δύναμη στην ενόργανη γυμναστική της Βορείου Ελλάδας.