Πρωτάθλημα Δικηγόρων: Νίκη για την Ροδόπη, ήττα για την Ξάνθη, ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι (+photos)

 

Δυναμικά ξεκίνησε στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγόρων Ελλάδος ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης, καθώς σε δύο παιχνίδια παραμένει αήττητος.

Συγκεκριμένα, σε αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Μίσχου, οι Κομοτηναίοι επικράτησαν με 5-3 του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας σε παιχνίδι που ήταν γεμάτο φάσεις και γκολ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Περισκόπιο”, στο 4′ ο Ταξίδης βρήκε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα Φράγκο, με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-1. Στο 10΄ από μπαλιά Οικονόμου ο Πουλακίδας βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα σούταρε και μπλόκαρε τη μπάλα ο Βουλγαράκης πορτιέρο της Καβάλας. Στο 12΄ από κόρνερ Ταξίδη ο Καϊτατζής έπιασε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα την πρωτοβουλία των κινήσεων πήρε η ομάδα της Ροδόπης. Στο 20΄ σουτ του Ουρούμη έδιωξε ο τερματοφύλακας Βουλγαράκης, στο 25΄ απο σέντρα του Ουρούμη ο Πουλακίδας έπιασε σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Βουλγαράκης, το εκτέλεσε ο Πουλακίδας και ο Ουρούμης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 33′ ο Κυπαρισσούδης εκτέλεσε με ωραίο τρόπο φάουλ και από 35 μέτρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1. Στο 38΄ ο Ουρούμης με σουτ έκανε το 3-1 ενώ στο 43΄ ίδιος έπιαε σουτ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 50′ ο Καβαλιώτες είχαν δοκάρι σε σουτ του Ταξίδι ο οποίος στο 53΄ με σουτ μείωσε σε 3-2. Στο 62′  από μπαλιά του Γιάννη Ιτσα ο Ουρούμης με σουτ έκανε το 4-2. Στο 85′  ο Καϊτατζής με πέναλτυ μείωσε σε 4-3. Τέλος στο 90′ ο Πουλακίδας με σουτ έκανε το 5-3, σε μια αναμέτρηση που διηύθυνε ο Γιώργος Χαμαλίδης με βοηθούς τους Κοτσαρίδη και Παναγιωτίδη.

Για τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης είχε προηγηθεί σύμφωνα πάντα με το “Περισκόπιο” ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης στην Ξάνθη, στον οποίο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Από την άλλη, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης στο τρίτο παιχνίδι του (είχε προηγηθεί και η νίκη μέσα στην Καβάλα)  ηττήθηκε στην Βέροια από αυτόν της Ημαθίας με 1-0, σε μια αναμέτρηση όπου οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού βρέθηκαν μακριά από τον καλό εαυτό τους. Αναλυτικά οι συνθέσεις των τριών εκπροσώπων της ΑΜ-Θ στο πρωτάθλημα στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ (Γιάννης Ίτσας): Φράγκος, Δαλματζής (80′ Γιάννης Ιτσας), Οικονόμου, Κρεβούρης, Ντάσιος, Μοσχάκης, Πουλακίδας, Γεωργιάδης (70΄ Ηρακλής Χατζηνέστωρος), Ουρούμης, Τσορπίδης (8΄ λ.τ. Καρά Χουσέϊν Μουσταφά), Κυπαρισσούδης.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Λουκάς Δερμετζής ): Βουλγαράκης, Μαρκόπουλος, Καμπάνταης, Μπαγδάτογλου, Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Κάλφας, Καϊτατζής, Παράσχος (65΄ Πασσάς), Ταξίδης, Ζαχαριάδης.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απόστολος Κουτρουλός): Εφραιμίδης, Τσαρδακλής, Ντουρμπάν, Πυλαρινός (80′ πολυζωίδης), Ναθαναηλίδης, Καρανάσιος (25′ Καπζα), Κελλης, Αργυρίου (60′ Παυλίδης, 75′ Καραμανάβης), Μπρατσίδης, Γιοαλάογλου, Κιουτσούκ.