Καρέ – καρέ το… «στριπτίζ» του Ναλμπάντη που μόνος του οδήγησε στα 50 του χρόνια τον Νέστορα στα μπαράζ για την Α1!!!

 

«Ο πενητάααρης, ο πεντάααρης, είναι ο νέος της εποχής». Το αθάνατο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα είπε να αναβιώσει ο Κώστας Ναλμπάντης, ο ένας από τους δίδυμους αδελφούς που διέπρεψαν στα γήπεδα του βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης αλλά και της υπόλοιπης χώρας, αλλά παλιότερα και του μπάσκετ καθώς υπήρξαν παίκτες του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Ο Κώστας Ναλμπάντης όπως και ο αδερφός του Απόστολος έγιναν 50 χρονών την 1η Φεβρουαρίου και τότε μάλιστα είχε φιλοξενηθεί θέμα στο ThrakiSportS με αφορμή τα γενέθλιά τους αλλά και το γεγονός ότι ο πρώτος από αυτούς είχε αποφασίσει να επιστρέψει στα γήπεδα. Τελικά όχι μόνο επέστρεψε αλλά πήρε από το χεράκι τον Νέστορα και τον οδήγησε να κάνει το μεγάλο μπάμ, κερδίζοντας μέσα στην Πολίχνη τον Πήγασο και αποκλείοντάς τον από τα μπαράζ ανόδου.

Ο Νέστορας προκρίθηκε σε αυτά και ως 2ος του δυτικού βόρειου ομίλου θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της 30ης Μαρτίου την ΑΕ Κομοτηνής.  Ο 50χρονος κεντρικός πλέον στον Νέστορα (παλαιότερα αγωνιζόταν ως ακραίος και διαγώνιος) πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση επί του Πήγασου σαν μικρό παιδί. «Με την λήξη του αγώνα, η χαρά της νίκης-πρόκρισης μαζί με την ένταση που υπήρχε μου έβγαλε αυτόν τον έντονο πανηγυρισμό. Ήταν κάτι ανθρώπινο. Ένας φίλος από την κερκίδα μου ζήτησε την φανέλα μου και εγώ του την έδωσα. Για τέτοια παιχνίδια ζούμε όμως. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Αυτό που είπα και στους υπόλοιπους στα αποδυτήρια. Σε τέτοιους αγώνες ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους άνδρες. Εκεί φαίνεται η πραγματική ομάδα, από την ψυχή που βγάζει εκεί που πρέπει», σχολίασε ο Κώστας Ναλμπάντης, που κυριολεκτικά έκανε… στριπτίζ μετά την πρόκριση.

Απολαύστε το σόου του 50άρη Αλεξανδρουπολίτη, που δεν λέει όσα χρόνια και αν περάσουν να «σοβαρευτεί». Άλλωστε αν για κάτι διακρίνονταν όλα τα χρόνια οι δίδυμοι αδελφοί Ναλμπάντη ήταν για την εκρηκτικότητα, το χιούμορ και τα πειράγματά τους. Οι φωτογραφίες του Θανάση Σγουρου αντλήθηκαν  από το liberovolley…