Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής σήκωσε στην Αλεξανδρούπολη την κούπα του Super Cup των Αστυνομικών

 

Η Υπηρεσία Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων νίκησε με 3-0 στο «Φώτης Κοσμάς» την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και κατέκτησε το 8ο Super Cup Αστυνομικών Διευθύνσεων Ελλάδας, το οποίο έφερε αντιμέτωπες τις πρωταθλήτριες ομάδες της Νότιας και της Βόρειας Ελλάδας.

Και τα τρία γκολ των νικητών επετεύχθησαν στο πρώτο ημίχρονο με δυο γκολ του Χαραλάμπους και ένα του Γεωργόπουλου. Η Αλεξανδρούπολη έχασε κάποιες ευκαιρίες ενώ είχε και ένα ακυρωθέν γκολ από τον διαιτητή Χρήστο Γκράνα της ΕΠΣ Θράκης, που είχε ως width= βοηθούς τους Βασιλόπουλο και Χατζημωυσιάδη από τον Έβρο.

Ο αγωνας τελικά σε αντίθεση με την ενημέρωση που υπήρξε σε γκρουπ στο facebook αλλά και από εκπροσώπους της ΕΡΤ με τους οποίους επικοινώνησε το ThrakiSportS, δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και απλά θα προβληθεί ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή “Ο κόσμος των Σπορ”, πιθανότατα την Τετάρτη.

Δ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης): Θεοχαρίδης, Πετκίδης, Καρασερίδης, Μαργαρίτης, Μπαρμπαγιάννης, Γυλός, Δορουγιδένης, Γκουντενούδης (85′ Παππούς), Παγωνίδης, Κωνσταντάκης (46′ Δανιήλ), Πασχάλης.

ΥΑΒΕ (Δημητρόπουλος): Μπακόλας, Πάππος (50′ Τσανεκλίδης), Κόκκαλης (65′ Ασημακόπουλος), Κόθρας, Γραμματικόπουλος, Ασλανίδης, Φέκας, Μπαξεβάνης (87′ Μανούρας), Χαραλάμπους (60′ Γαβριήλ), Τζανέτος, Γεωργόπουλος (70′ Φλώρος).