Δημοσίευμα θέλει στην λίστα για τον πάγκο κορυφαίας ομάδας της Κύπρου το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη

 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Καμπ Νου για να παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις αλλά και αγώνα της Μπαρστελόνα, ωστόσο σύμφωνα με τη SportDay, στον ΑΠΟΕΛ ήδη τον γλυκοκοιτάζουν για τη νέα σεζόν. 

Σε περίπτωση που δεν έρθει το πρωτάθλημα (βρίσκεται στο -3 από τον Απόλλωνα Λεμεσού), θεωρείται δύσκολη ως απίθανη η παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο των πρωταθλητών Κύπρου και ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι μια λύση που αρέσει πολύ στη διοίκηση. Άλλωστε ο 49χρονος τεχνικός είχε υπηρετήσει τον ΑΠΟΕΛ και σαν παίκτης, τη διετία 2001-2003, και αποσύρθηκε φορώντας τη φανέλα του.

Ωστόσο λίγο μετά το μεσημέρι προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση της φημολογίας που ήθελε τον ΑΠΟΕΛ να εξετάζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος. Δημοσίευμα του ελληνικού τύπου παρουσίαζε τον Εβρίτη τεχνικό στο στόχαστρο του «ισόβιου» πρωταθλητή στην Μεγαλόνησο, ωστόσο μετά από επίσημη τοποθέτηση από τους «γαλαζοκίτρινους» διαψεύστηκε το ενδεχόμενο μιας και όπως αναφέρεται δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Γιώργου Δώνη.

 «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον κ. Ουζουνίδη, δεν υπάρχει ούτε 1%. Αν υπήρχε θέμα Ουζουνίδη θα υπήρχε και θέμα Δώνη, αλλά δεν υπάρχει» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Πάντως το ρεπορτάζ της ελληνικής εφημερίδας έτσι κι αλλιώς επισημαίνει ότι εφόσον υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό και η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ ομαλοποιηθεί, τότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στη θέση του.

Το σχέδιο για την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ προχωρά, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά και τον παράγοντα κούραση, καθώς φέτος αν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό μέσα από απληρωσιές και κινδύνους για αφαίρεση βαθμών, με ανύπαρκτη την διοίκηση, αυτός ακούει στο όνομα Μαρίνος Ουζουνίδης.