Super League: Χωρίς Φλίσκα, αλλά παρουσία Μάνταλου, Κυριακίδη και Καρυπίδη η συνάντηση των αρχηγών των ομάδων

 

Τα γεγονότα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αφήνουν αμέτοχους τους παίκτες των ομάδων, αφού αυτοί πρωτίστως ζημιώνονται από την αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Έτσι, με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, η διοίκηση του συνδέσμου συναντήθηκε με τους αρχηγούς των συλλόγων, ώστε να συζητήσουν τις εξελίξεις. Στη συνάντηση των αρχηγών, δεν φαίνεται ως τώρα σε καμία φωτογραφία ούτε ο αρχηγός της Ξάνθης, Κώστας Φλίσκας, ούτε και ο υπαρχηγός της Δήμος Μπαξεβανίδης.

Βέβαια διακρίνονται ξεκάθαρα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, αλλά και οι άλλοτε «Θρακιώτες» και νυν αρχηγοί σε Παναιτωλικό και Πλατανιά αντίστοιχα, Δημήτρης Κυριακίδης και Χρήστος Καρυπίδης.

Μετά τη συνάντηση, οι συμμετέχοντες προχώρησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση:

«Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του».