ΕΠΣ Έβρου: Ανοιχτούς λογαριασμούς για το πρωτάθλημα άφησαν σε ένα επεισοδιακό αγώνα στον βούρκο των Φερών η Θράκη και ο Εθνικός

 

Ισόπαλο με 0-0 έληξε το επεισοδιακό ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Θράκη Φερών με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έγινε στις Φέρες αποτέλεσμα που κρατά στην κορυφή τους φιλοξενούμενους και στο +3 από τον Ορέστη που έχει ωστόσο αγώνα λιγότερο.

Σ’ ένα αγωνιστικό χώρο πάρα πολύ άσχημο από τη βροχή που έπεφτε συνεχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα το μόνο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε ήταν οι συνεχείς διακοπές του αγώνα και όχι ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ προε το τέλος του αγώνα είχαμε αρκετή ένταση και συνεχέις διακοπές απο τον έμεπιρο διαιτητη Σιδηρόπουλο.

Στα του αγώνα τώρα το μόνο που είχαμε στα πρώτα 25 λεπτά είναι ένα σουτ από πλευράς Εθνικού που έφυγε όμως άουτ. Οι γηπεδούχοι την πρώτη τους σημαντική φάση την είχαν στο 26′ όταν στη σέντρα του Μαυρομάτη η μπάλα διώχτηκε με κεφαλιά από παίκτη του Εθνικού και σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 41′ ο Γιώργος Σιδηρόπουλος με ένα φάουλ απείλησε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπόρας για τις Φέρες από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα καθώς η βροχή δεν σταμάτησε ως το τέλος του αγώνα και το γήπεδο έφτασε να γίνει βούρκος. Οι δυο ομάδες δεν έκαναν καμία αξιόλογη ευκαιρία, με μόνη φάση που μπορεί να θεωρηθεί η χαμένη ευκαιρία που είχε ο Καρακασίδης όταν έφυγε σε τετ α τετ και να δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.  Έτσι μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου ο αγώνας έληξε με το ισόπαλο 0-0 αποτεέσμα που βολεύει τον Εθνικό που έχει το π΄ρωτο λόγο αφού υπο΄δεχεται στην έδρα του τον Ορέστη προσεχώς.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Ζησίδης): Τογγουλίδης, Κολγκέκα (61′ Αντωνιάδης), Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος, Μπόρας, Παγωνίδης, Πετκίδης, Ντόλας (28′ Γ. Σιδηρόπουλος), Τσιπλάκης (77′ Ιακωβίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης – Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Ράλλης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης (63′ Γεωργαντζόπουλος), Γκαβανόζης, Κούπας (63′ Πουλουκτσής), Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής (82′ Τσαχιρίδης).