Τρία χρυσά και πρωτιά στη βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων – Νεανίδων ο διοργανωτής Μιρμάνης Ξάνθης

 

Μπορεί την πρώτη ημέρα να μην είχε πάει καλά, ωστόσο την δεύτερη σάρωσε τα μετάλλια και αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στην βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τζούντο Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών.

Ο λόγος για τον Μιρμάνη Ξάνθης που πανηγύρισε την Κυριακή τρία χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο και βρέθηκε με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, για να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία με 19 βαθμούς.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Νίκος Τσούλφας στα 60 κιλά, ο Γιώργος Ζαφειρίδης στα 81 κιλά και Μάρκος Παπαδόπουλος στα 100 κιλά. Στα υπερβαρέα, δηλαδή άνω των 100 κιλών, έφτασε μέχρι τον τελικό και ο Έκτορας Κιουρτζίδης που ηττήθηκε από τον Δημήτρη Τσουμήτα του Φίλιππου Αμυνταίου. Ακόμα, στα 70 κιλά των νέων γυναικών η Συμέλα Κιμιρλίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Συνολικά στην κατηγορία Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών ο Μιρμάνης Ξάνθης συγκέντρωσε χάρη στις επιτυχίες των τζουντόκα του 19 βαθμούς και αναδείχθηκε πρωταθλητής, έχοντας έναν περισσότερο από το Αμύνταιο.

Επιτυχίες σημείωσε όμως την Κυριακή ο Μιρμάνης και στην Κατηγορία Παίδων Α’ – Κορασίδων Α’. Συγκεκριμένα, χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν η Χριστίνα Χατζηκυριακίδου στα 36 κιλά και η Αλεξάνδρα Ζαφειρίδου στα 55 κιλά. Δεν ήταν όμως τα μόνα θρακιώτικα μετάλλια. Η Αρένα Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε και αυτή δύο μετάλλια με τον Χρήστο Πραγγίδη να κρεμά το ασημένιο στα 38 κιλά και τον Τάσο Καραχάλιο το χάλκινο στα 55 κιλά. Στην βαθμολογία σε Παίδες Α’ – Κορασίδες Α’ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την 18η θέση ενώ αυτή της Ξάνθης την 23η με πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται η Κατερίνη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ Α’ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ