LIVE η Β’ και Γ’ Εθνική: Ασπίδα Ξάνθης – Πευκοχώρι, ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ και Απόλλων Καλαμαριάς – ΓΑΣ Κομοτηνή

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες των τριών ομάδων της Θράκης που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθούμε την εξέλιξη στα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης για τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ.

Ωρα 16:05  Στις 5.00 το απόγευμα θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής για τη Β’ Εθνική ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και την Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, ματς ιδιαίτερα σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους.

Ωρα 16:08 Μια ώρα μετά, στις 6.00 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική. Ο ΓΑσ Κομοτηνή παίζει στην Καλαμαριά με τον τοπικό Απόλλωνα ενώ η ΑΕ Κομοτηνής φιλοξενεί την ΧΑΝΘ.

Ωρα 16:11  πριν λίγο στο Εύμοιρο η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας σημείωσε σημαντική νίκη, την τρίτη της στο πρωτάθλημα, λεπρομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 16:15  Θυμίζουμε επίσης ότι το πρωί είχαμε και τον μεγάλο τελικό στο κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Λεύκιππο Ξάνθης να κατακτά το τρόπαιο απέναντι στο Δημοκρίτειο στην Κομοτηνή, λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:20 Πριν ξεκινήσουμε τις μετάδοσεις, θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:26  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:31  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:39 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:44  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:51  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:58  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 17:05  Ξεκίνησαν τα ματς της Β’ Εθνικής,  με το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει να είναι η αναμέτρηση στο Εύμοιρο ανάμεσα στην Ασπίδα και την Ευρώπη Πευκοχωρίου

Ωρα 17:09  Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής: Ανατόλια-Χαρίλαος Τρικούπης, Μαχητές Δόξα Πεύκων-Χαλκηδόνα, Ερμής Λαγκαδά-Στρατώνι,  Ίκαροι Σερρών-Φάρσαλα, Τιτάνες Παλαμά-Γέφυρα, Καβάλα-Ελίμεια ενώ ρεπό έχει το Αγρίνιο.

Ωρα 17:14  Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ασπίδας θα γίνει η απονομή και στην πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων της Ασπίδας που πήρε τον τίτλο στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ωρα 17:18  Η Ασπίδα θα ήθελε να γιορτάσει και τον τίτλο στους εφήβους αλλά χθες η ομάδα της Ασπίδας ηττήθηκε στην Καβάλα στον τελικό από τον ΓΣ Ελευθερούπολης.

Ωρα 17:21  Καλό ξεκίνημα για την Ασπίδα Ξάνθης στο πρώτο δεκάλεπτο, έχει πάρει προβάδισμα έξι πόντων. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Ευρώπη Πευκοχωρίου 20-14 

Ωρα 17:25  Σε 35 λεπτά ξεκινούν και τα ματς της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες της Κομοτηνής να έχουν δύσκολες αποστολές.

Ωρα 17:29  Στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου που επιστρεφει μετα από 7 χρόνια στον πάγκο της πρώτης ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής, παίρνοντας την θέση του παραιτηθέντος επιτυχημένου διδύμου Στοάκη και Τσαούς, η ομάδα του σε ένα παιχνίδι που θέλει μόνο νίκη υποδέχεται την … αρχαιότερη ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα, την ΧΑΝΘ.

Ωρα 17:33  Από την άλλη, ο ΓΑΣ Κομοτηνή μετά από 4 σερί ήττες θέλει να επιστρεψει στα θετικά αποτελέσματα αγωνιζόμενος στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα.

Ωρα 17:39  Συνοπτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής: Αίας Ευόσμου-Κένταυρος Καλλικράτειας, ΑΕ Κομοτηνής-ΧΑΝΘ, Ελευθερούπολη-Αστέρας Σίνδου, Μακεδονικός-Πολύγυρος, Απόλλων Καλαμαριάς -ΓΑΣ Κομοτηνή ,Μαντουλίδης-Ευκαρπία και Ορφέας Ν. Σκοπού-ΜΕΝΤ 

Ωρα 17:46  Τέλος δευτερου δεκαλέπτου στο Ευμοιρο με την Ασπιδα να εχει το μικρότερο δυνατό προβάδισμα αφού επέστρεψε η Ευρώπη Πευκοχωρίου. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ασπίδα Ξάνθης – Ευρώπη Πευκοχωρίου 31-30

Ωρα 17:51  Αυτήν την ώρα η τελετή για την απονομή στις νεάνιδες της Ασπίδας που αναδείχθηκαν πρωταθλήριες ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ωρα 17:55 Τζάμπολ σε πέντε λεπτα και στα δυο ματς των ομάδων της Θεσσαλονίκης

Ωρα 17:59  Στην Κομοτηνή υπάρχει αρκετός κόσμος, αρκετός μάλιστα παρακολουθούσε νωρίτερα την σπουδαία νίκη του τμήματος βόλεϊ τηε ΑΕ Κομοτηνής, λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:05  Εχουν ξεκινήσει πλέον λογικά τα ματς του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής, ενώ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο στο Εύμοιρο.

Ωρα 18:11  Θυμίζουμε ότι στην Κομοτηνή κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την παραίτηση των Βασίλη Στοάκη και Μουράτ Τσαούς την περασμένη Δευτέρα.

Ωρα 18:18  Κακό ξεκίνημα για την ΑΕ Κομοτηνής που είναι ήδη πίσω με διψήφια διαφορά. Αποτέλεσμα πρώτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ 13-23

Ωρα 18:20  Δεν έχει ξεκινήσει ακομα το ματς στην καλαμαριά λόγω καθυστερημένης λήξης προηγούμενου αγώνα.

Ωρα 18:22 Τελος τρίτο δεκαλεπτου στην Ξάνθη με την Ασπίδα να είναι πλέον πίσω με ένα καλάθι. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: Ασπίδα Ξάνθης – Ευρώπη Πευκοχωρίου 40-42

Ωρα 18:33  Μένουν τρία λεπτά  στην Κομοτηνή, πισω παραμενουν οι κιτρονόμαυροι με 27-34.

Ωρα 18:35  Στην Θεσσαλονίκη 17-13 είναι πίσω στο σκορ ο ΓΑΣ Κομοτηνή περίπου τρίαλεπτά πριν τελειώσει το δεκάλεπτο.

Ωρα 18:39  Στην Κομοτηνή μείωσε το σκορ η ΑΕΚ αλλά παραμένει πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ 32-38

Ωρα 18:46  Στην Θεσσαλονίκη, ο ΓΑΣ Κομοτηνής είναι πίσω στο σκορ με 26-22 επτά περίπου λεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ωρα 18:51  Τέλος του αγώνα στο Εύμοιρο και δυστυχώς άλλη μια ήττα για την Ασπίδα Ξάνθης. Τελικό αποτέλεσμα: Ασπίδα Πευκοχωρίου – Ασπίδα Ξάνθης 49-58

Ωρα 18:55 Θυμίζουμε ότι χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ Α1 Α2 Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:59  Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:03  Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:09 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:11  Ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο στην Θεσσαλονίκη, είναι πίσω στο σκορ αλλά κοντά ο ΓΑΣ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Απόλλων Καλαμαριάς – ΓΑΣ Κομοτηνή 42-38

Ωρα 19:15  Από την πόλη της Κομοτηνής χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα οι “Ξηροί Καρποί Σβυντρίδης”, με παρουσία 41 ετών στην αγορά της πόλης της Κομοτηνής και ξηρούς καρπούς δικής του παραγωγής, ενώ εκεί θα βρείτε όλων των ειδών ζαχαρώδη προϊόντα και ποτά (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:18  Τελος τρίτου δεκαλέπτου στην Κομοτηνή, Δέκα πόντους πίσω είναι η ΑΕ Κομοτηνής. Αποτέλεσμα τρίτης περιόδου: ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ 38-48

Ωρα 19:22  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:28  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:31  Στην Κομοτηνή μένουν τρία λεπτά για την ολοκλήρωση του αγώνα, δύσκολα θα αλλάξει κάτι. 48-59 προηγείται η ΧΑΝΘ της ΑΕ Κομοτηνής

Ωρα 19:39  Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕ Κομοτηνής – ΧΑΝΘ 56-64

Ωρα 19:45  Ηττα για την Ασπίδα, ήττα για την ΑΕ Κομοτηνής και πλέον περιμένουμε το αποτέλεσμα από την Καλαμαριά για τον ΓΑΣ Κομοτηνή, όπου επίσης δεν πάνε καλά τα πράγματα

Ωρα 19:49  Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω καθυστερημλενης λήξης προηγούμενου αγώνα

Ωρα 20:14  Τέλος του αγώνα και στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, το πάλεψε ο ΓΑΣ αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Καλαμαριάς – ΓΑΣ Κομοτηνής 73-69