Γ’ Εθνική: Τα μάτια στραμένα σε Διδυμότειχο, Καβάλα και Παραλίμνιο για ΑΕΔ, Ορφέα και Άρη σε αγώνες “τελικούς” για την παραμονή (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής που θα κρίνει πιθανότατα και την μια θέση του παραμένει ακόμα ανοιχτή, συνεχίζεται 2 στροφες πριν το φινάλε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με το πρόγραμμα να έχει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο, όπου συμμετέχουν οι πέντε ομάδες της Θράκης.

Ξεκινούμε από το Παραλίμνιο όπου σε αγώνας “φιέστα” και προετοιμασίας ενόψει τον μπαραζ ανόδου στην Football League για τον πρωταθλητή Απόλλωνα (48 βαθμοί), o Άρης Αβάτου θέλει να εκμεταλλευτεί το κλιμα ευφορίας που επικρατει στους Σερραίους και να επιστρεψει με βαθμό ή βαθμούς. Οι Ξάνθιώτες με 29 βαθμούς σε περίπτωση που δεν κερδίσει η ΑΕΔ εξασφαλίζουν την σωτηρία τους, ωστόσο και αρνητικό αποτελεσμα εχουν ακόμα μια ευκαιρία αφού υποδέχονται το αδιάφορο Σιδηροχώρι για την τελευταία αγωνιστική. Ο Άρης εκτός Φελώνης έχει σε 10 αγώνες, 2 νίκες στο Σιδηροχώρι και στην Χρυσούπολη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες με τέρματα 5-9, ενώ στην απόρθητη έδρα του μετρα σε 10 παιχνίδια έχοντας 5 νίκες και 5 ισοπαλίες με γκολ 15-5 υπέρ. Θυμηθείτε την αποστολή του Κυριάκου Κετσιεμενιδη με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στην Καβάλα και στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Ορφέας Ξάνθης που έχει 28 βαθμούς, θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να μην εξαρταται από τα αποτελέσματα των αντιπαλών του Αρη Αβάτου και κυρίως του Διδυμοτείχου που τον καταδιώκει, αφού ακολουθεί και δύσκολος αγώνας με την Ελπίδα Σκουταρεως την τελευταια αγωνιστική. Η ομάδα της Ξάνθης απέναντι στους αδιάφορους Αργοναυτες του Κώστα Ανυφαντάκη που θα έχουν στις ταξεις τους μετά από 2 αγώνες τον Νίκο Βαλαβανόπουλο που είχε τραυματιστει σε τροχαίο δεν θα έχει σημαντικά προβλήματα, ενω στην αποστολή θα βρισκονται και πάλι οι νεαροί Μπαϊρακτάρ και Ζιγκολάρι. Ο Ορφέας εκτός έδρας έχει σε 9 αγώνες, 1 νίκη αυτήν με τους Προσκυνητές, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 6-10 κατά, ενώ στο γήπεδο του ΑΟΞ σε 11 αγώνες, 7 νίκες και 4 ήττες με τερματα 21-13. Στον πρώτο γυρο επικρατησε 1-0 ο Ορφέας στην Ξάνθη. Θυμηθείτε την αποστολή του Μπάμπη Χατζημεστή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στο Διδυμότειχο όπου ολόκληρος ο Βόρειος Έβρος και όχι μόνο έχει τα μάτια του στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης, όπου η ΑΕΔ σε ένα μάτς “τελικό” απέναντι στον εκπληκτικό φέτος και δεύτερο στην βαθμολογια Αετό Ορφανού θέλει την νίκη ώστε να παραμέινει ζωντανή μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος στην Πρωταπριλιά. Οι Εβρίτες αντιμετωπίζουν την περσινη πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Καβάλας που έχει 39 βαθμούς και πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της και θέλει μέχρι το φιναλε του πρωταθλήματοςνα παραμείνουν σε αυτήν. Η ΑΕΔ μετά και την ισοπαλία στο Αβατο με τον Άρη έστω και με πολλές ελλέιψεις βασικών παικτων όπως ο Εμρε, Αβογιαν, Θάνο και Παντελίδη θέλει να δικαιώσει το χαρακτήρα της “επτάψυχης” ομάδας και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο ώστε να φτασει τους 28 βαθμούς και εκμεταλλευόμενη στραβοπατήμα του Ορφεα και του Άρη να τα πάιξει όλα για όλα στο νέο εντός έδρας αγώνα με το πρωτοπόρο Παραλίμνιο. Σε αυτο το σημαντικό παιχνίδι χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου της, που εχει να δει τρίποντο στο γήπεδο αυτό από τις 15 Οκτωρβρη του 2017, δηλαδη πριν 5 μήνες με την Καρπερή για την 3η αγωνιστική. Η ομάδα του Τελκίνσκι εντός έδρας σε 9 παιχνίδια μετρά 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και μια ήττα από την Καβάλα έχοντας τέρματα 9-6 και εκτός έδρας έχει 3 νίκες σε 10 αγώνες, δυο ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 7 υπέρ και 16. Στον πρωτο γύρο στο Οφρύνιο ο Αετός επικρατησε με 1-0 της ΑΕΔ. Θυμηθείτε την αποστολή νίκης της ΑΕ Διδυμοτείχου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στην Χρυσούπολη η υποβιβασμένη Δόξα Προσκυνητών (16 βαθμοί), θα παίξει χωρίς ιδιαιτερο αγχος στον αγώνα και με έναν απόντα τον τιμωρημένο Φαρμάκη, απέναντι στην απογοήτευση του πρωταθλήματος Νέστο (31 βαθμοί) που αποχαιρετά τον αρχηγό του Αντώνη Λαδάκη και θέλει να του αφιερώσει την νίκη εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την σωτηρία. Η ομάδα των Προσκυνητών που υποβιβαστηκε γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε φετος την έδρα της, αφού πήρε ίδιους βαθμούς 8 τόσο εκτός όσο και εντός Κομοτηνής. Η Δόξα εκτός έδρας σε 10 αγώνες, είχε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με γκολ 8-16. ενώ στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού σε 10 επίσης αγώνες είχε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τέρματα 11-18. Στον πρώτο γύρο ο Νέστος επικρατησε με 1-2 στην Κομοτηνή της Δόξα Προσκυνητών.

Τέλος η νεανική αλλά υποβιβασμένη μαθηματικά Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, εδω και κάποιες αγωνιστικές υποδέχεται παρα τις απουσίες των Πλασταρά, Ανυφαντάκη, Παρασκευόπουλου και Σαμαρά, τον επίσης υποβιβασμένο Ξηροποταμο (21 βαθμοί) με στόχο μια ακόμη νικη στην Κομοτηνή ωστε να περασει στην βαθμολογια την αντίπαλο της στον τελικο της ΕΠΣ Θρακης Δόξα Προσκυνητων.

Η Δόξα έχει στην Κομοτηνή σε 10 αγώνες έχει 2 νίκες επί των Προσκυνητών και της Καρπερής, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 5-15 και εκτός έδρας σε 10 παιχνίδια, 1 νίκη επί της Καρπερής, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες με τέρματα 7-22. Στον πρωτο γυρο ο Μέγας Αλεξανδρος είχε επικρατησει στον Ξηροπόταμο με 1-0.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής: ΑΕ Διδυμοτείχου – Αετός Ορφανού, Απόλλων Παραλιμνίου – Άρης Αβάτου, Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής – Ελπίδα Σκουτάρεως, ΑΟ Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 2 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ