Γ’ Εθνική: «Άλωσε» το κάστρο του πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου και σφράγισε την παραμονή ο Άρης Αβάτου

 

Ένα «διπλό» που ισοδυναμεί με τις προσπάθειες όλης της φετινής σεζόν πέτυχε ο Άρης Αβάτου στις Σέρρες, κόντρα στον πρωταθλητή και μαθηματικά Απόλλωνα Παραλιμνίου, αφού με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Αβάτου κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ήθελε ένα τρίποντο στα τελευταία δύο ματς για να καθαρίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία και τη νέα σεζόν, και το πήρε μια αγωνιστική νωρίτερα, επικρατώντας σήμερα εκτός έδρας του Απόλλωνα Παραλιμνίου, χάρη στο πολύτιμο γκολ του Βασίλη Δόντσου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να ξεκινά με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του, η ομάδα του Αβάτου κατάλαβε από νωρίς πως ήταν η ευκαιρία της να καθαρίσει τη μάχη της παραμονής μια ώρα αρχύτερα. Έτσι, έχοντας καλύτερη απόδοση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και βγάζοντας πάθος και ψυχή έφτασαν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Στο πρώτο μέρος ο Άρης απείλησε με τα σουτ, αρχικά του Πέτρου Σαρηγιαννίδη και εν συνεχεία του Αντώνη Χαριτίδη, όμως σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Κάτι που έγινε και στις επόμενες δύο φάσεις, στην επανάληψη, με τους Κοσμά Γκέκα και Πάρη Κοτόπουλο να έχουν αντίστοιχα τις δικές τους μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αλλά να μη τα καταφέρνουν, ενώ στο 88′ ο Χαριτίδης με σουτ του, σημάδεψε το δοκάρι του Σαββίδη.

Τελικά, όμως, αυτή τη φορά δεν επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Άρης Αβάτου σκόραρε με τον Βασίλη Δόντσο και πανηγύρισε όχι μόνο μια νίκη επί του πρωταθλητή του ομίλου, αλλά και την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Λιάρας (65′ Πολυζωίδης), Τσαούσης (65′ Τάκας), Λαβίδας, Δέντσας, Μερεσιώτης Μουτεσίδης, Ρούμπος (46′ Τσομαχασβίλι), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (85′ Κουλτσιάκης), Μεταλλίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς (70′ Μελισσόπουλος), Παπαδιώτης Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Βαφειάδης, Κοτόπουλος (87′ Ταχτσίδης), Χαριτίδης (90′ Πιφτικής), Γκέκας (80′ Καλαϊτζίδης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ