Γ’ Εθνική: Νέα εντός έδρας νίκη της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου που ξύπνησε αργά! Νέο θύμα ο Ξηροπόταμος

 

Την τρίτη της νίκη στο ΔΑΚ Κομοτηνής με 3-2 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου πήρε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Το πρωτο μερος ξεκίνησε με τους Δραμινούς να απειλούν περισσότερο αρχικά σε φαουλ στο 8′ του πρωην πάικτη του Έβρου Σουφλίου Θωμα Γκαραγκλιδη και στο διλεπτο 16-17′ σε σουτ του Μπερούκα, με την Δόξα να έχει δοκαρι στο 35′ με τον Κρασώνη. Λίγο αργότερα ο Στοΐνοβιτς σουταρε δυνατα ο Ζιάκας απόκρουσε την μπαλα, όμως στην συνέχεια της φάσης η μπαλα εφτασε στον μεσοεπιθετικό της Δόξας που ανατράπηκε πονηρά με τράβηγμα από τον Μπερούκα, με τον Πανουργιά να κανει το 1-0. Η Δόξα λίγο αργότερα πήγε με το 2-0 στα αποδυτήρια με τον Στοΐνοβιτς να νικά τον Ζιακα με πλασέ από την όμορφη πάσα του Μουρατίδη.

Στο δευτερο μερος οι γηπεδούχοι αφού έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 59′ με τον Κρασώνη που πλασαρε πάνω στον Ζικα, στο 62′ από εκτέλεση φάουλ του Κρασώνη, η μπάλα έφτασε στον Λεφή που με προβολή εκανε το 3-0. Καπου εκει οι μαυραετοι επαναυπάτηκαν, με τον Μέγα Αλέξανδρο να απειλει στο 78′ με τον Μπάμπουρα και τον Κορωνακη να κρατα εντυπωσιακά το μηδέν, αλλά στο 86′ ο Κεντόγλου έκανε το 3-1 και στο 88′ ο Κουμπρόγλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 3-2, με τους φιλοξενούμενους να παραλίγο να κάνουν το 3-3 σε κεφαλιά του Γκαρακλίδη, αλλά και παλι ο Κορωνάκης έδωσε το παρόν και κρατησε την νικη για την Δοξα.

Μπορεί η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς να ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα το παιχνίδι, όμως από το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, να φτάσει στην ανάπαυλα προηγούμενη με 2-0 και να προηγηθεί με 3-0 με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Κάπου εκεί ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε, με την ομάδα του Ξηροποτάμου να μην παραδίδει εύκολα τα όπλα και να πετυχαίνει δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης για το τελικό 3-2.

Δόξα ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Παππούς, Στοΐνοβιτς): Κορωνάκης, Χατζήπαπα (81′ Ηλ. Ξενοδοχίδης), Γάιδας, Μίλερ, Λεφής, Κούτρας, Λ. Στοΐνοβιτς (77′ Γ. Ξενοδοχίδης), Μουρατίδης, Πανουργιάς (65′ Κόσιης), Κρασώνης, Μαυράκης (57′ Αλεξακούδης)

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ: Ζιάκας, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμετσάλης, Μπάμπουρας, Καράμπελας, Καραγκιοζίδης (46′ Κουμπρόγλου), Παπίτσας (46′ Κισίδης), Αμαραντίδης, Μπερούκας (75′ Κεντογλου)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ