Γ’ Εθνική: Φώναξε «παρών» ο κάπτεν Γιαννόπουλος και κράτησε ζωντανή την ΑΕ Διδυμοτείχου νικώντας το Ορφάνι

 

Δήλωσε παρών στα δύσκολα και ξελάσπωσε την ΑΕ Διδυμοτείχο, ο αρχηγός Χρήστος Γιαννόπουλος που σκόραρε στο κρίσιμο ματς, τον «τελικό παραμονής» με τον Αετό Ορφανού και κράτησε την ομάδα του ζωντανή στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Ο καιρός δεν ευνοούσε τις δύο ομάδες, ώστε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, αφού υπήρχε τρομερός αέρας στο γήπεδου του Διδυμοτείχου, κάτι που φαίνεται και από το τελικό σκορ της αναμέτρησης, η οποία έληξε με το οριακό 1-0 υπέρ της ΑΕ Διδυμοτείχου, χάρη στο «χρυσό» γκολ του αρχηγού της Χρήστου Γιαννόπουλου.

Η ομάδα του Κρίστο Τελκίνσκι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και παρά το γεγονός πως λόγω του αέρα δε μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία, τελικά τα κατάφερε στο 35′. Ήταν ο «κάπτεν», Χρήστος Γιαννόπουλος, που μίλησε στο κρίσιμο ματς ζωής ή θανάτου, και σκόραρε με ένα πολύ ωραίο γυριστό σουτ, γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν ως πρωταρχικό στόχο να διαφυλάξουν σαν «κόρη οφθαλμού» το προβάδισμά τους, κάτι που εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως το κατάφεραν, αφού τελικά πανηγύρισαν τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο. Μάλιστα στο 70′ είχαν και νέα ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως ο Σιμτσάκης δε μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ κι έτσι παρέμεινε το 1-0.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ