Α2 Γυναικών: Φόρεσε ξανά τη φανέλα η Αντώνογλου, πήρε από το χέρι την Ασπίδα και την οδήγησε στη νίκη

 

Οι γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης έκαναν το καθήκον τους και επικράτησαν, ανατρέποντας και το σκορ, της Σταυρούπολης, και πλέον περιμένουν την Α1 Γυναικών και τα πλέϊ άουτ για να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα τα κορίτσια του Νεδήμ Καρά Αχμέτ, έβγαλαν πάθος και εκμεταλλεύθηκαν την ώθηση του κόσμου, ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη απέναντι στη Σταυρούπολη και να εξασφαλίσουν την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρά, λοιπόν, το γεγονός πως από την αρχή της αναμέτρησης βρίσκονταν πίσω στο σκορ, με αποκορύφωμα το -8 του τρίτου δεκαλέπτου, στην τέταρτη περίοδο έκαναν την αντεπίθεσή τους και το ανέτρεψαν παίρνοντας το πολύτιμο δίποντο.

Η έκπληξη του αγώνα μάλιστα ήταν η Γιώτα Αντώνογλου, που μετά από δύο χρόνια απουσίας, πέταξε τις φόρμες και από βοηθός προπονητή μετατράπηκε εκ νέου σε παίκτρια για την Ασπίδα, σκοράροντας 9 πόντους στο παιχνίδι και οδηγώντας την, στην πολύτιμη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 10-13, 12-16 (ημίχρονο), 19-27, 43-36 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ): Μεχμέτ-Ουστά, Καραλίδου Σ. 5, Τσακίρη, Σακουλάκη 10(1), Κάραλη, Αντωνογλου 9(1), Μαμαλίγκατζη, Σιγιώργη 4, Σουλιώτη 5, Καραλίδου Β., Καρακώστα 5, Χαλκίδου.

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δρακουλίδης): Ανδριοπούλου 9(1), Πεχλιβανίδου Δ. , Πεχλιβανίδου Σ. 2, Κανέλλογλου 1, Βέκιου 7(1),  Γούτη 14(4), Αντωνιάδου 3(1), Χατζηστρατή.