Volley League: Τα δεδομένα και οι προβλέψεις για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τις άλλες επτά ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τα πλέι άουτ

 

Δυο αγωνιστικές έμειναν για το τέλος της κανονικής περιόδου στην Volley League και η μάχη για ένα καλό πλασάρισμα σε πλέι όφ και πλέι αόυτ φουντώνει πλέον για 5 ομάδες συν τον Εθνικό και Παναθηναικό που θέλουν να μπουν στην πρώτη οχτάδα και να γλιτώσουν τις περιπέτειες.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά και την ήττα στην Πυλαία από τον ασταθή φέτος ΠΑΟΚ, βρίσκεται σταθερά στην 10η θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ με 23 βαθμούς, ωστόσο οι ελπίδες του και με βάση το πρόγραμμά του μειώνονται για να προλάβει και τα πλέι οφ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δύσκολα να προλάβει τα πλει οφ, αφού πρέπει να κανει το δυο στα δυο με Χαλκίδα και Φοίνικα αλλά και τουλάχιστον ένας από τους 4 αντιπαλους του, οι Παμβοχαικός, Χαλκίδα, Εθνικός Πειραιά και Αιγινιο που έχουν 4 περισσότερους βαθμούς να μην φτασει τους 30, αριθμό που δεν μπορούν να φτάσουν οι Εβρίτες.

Την ίδια στιγμή η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βλεπει την άνοδο του Παναθηναικού που έχει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να κινδυνευει όχι μόνο να μεινει εκτός πλει οφ αλλα να πέσει και προτελευταίος στην βαθμολογία και να εκκινήσει τελευταίος στα πλέι άουτ.

Το ThrakiSportS σας παρουσιάζει δυο αγωνιστικές πριν το τέλος το υπόλοιπο πρόγραμμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και των υπόλοιπων ομάδων που έχουν ίδιο στόχο με αυτόν.

5. Κηφισιά (30 βαθμοί): Παμβοχαϊκός (εντός), Εθνικός Πειραιά (εντός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 32-36 βαθμοί
6. Ηρακλής Χαλκίδας (27 βαθμοί): Εθνικός Αλεξανδρούπολης (εκτός), Νίκη Αιγινίου (εντός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 28-31 βαθμοί
7. Παμβοχαϊκός (27 βαθμοί): Κηφισιά (εκτός), Παναχαϊκή (εντός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 30-33 βαθμοί
8. Εθνικός Πειραιώς (27 βαθμοί): Ηρακλής Θεσσαλονίκης (εκτός), Κηφισιά (εντός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 28-31 βαθμοί
————————————
9. Νίκη Αιγινίου (27 βαθμοί, 3 βαθμοί στα πλέι άουτ): ΠΑΟΚ (εντός), Ηρακλής Χαλκίδας (εκτός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 28-31 βαθμοί
10. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (23 βαθμοί, 0 βαθμοί στα πλέι άουτ): Ηρακλής Χαλκίδας (εντός), Φοίνικας Σύρου (εκτός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 25-28 βαθμοί
11. Παναθηναϊκός (22 βαθμοί, 0 βαθμοί στα πλέι άουτ): Φοίνικας Σύρου (εντός), Ολυμπιακός (εκτός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 23-25 βαθμοί