Στο ημίχρονο του αγώνα με το Πευκοχώρι η φιέστα των Νεανίδων της Ασπίδας Ξάνθης

 

Η ανδρική ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης την ερχόμενη Κυριακή δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όμως στο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Πευκοχώρι θα υπάρξουν και μερικές πολύ όμορφες στιγμές, αφού θα γίνει η φιέστα των πρωταθλητριών Νεανίδων του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Ασπίδα Ξάνθης, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα των Ανδρών με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, θα γίνει η απονομή του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στις Νεανίδες του συλλόγου που αναδείχθηκαν πρώτες στον «φετινό» μαραθώνιο. Έτσι η ομάδα καλεί όλους τους φίλους της ομάδα να δώσουν το παρών και να τιμήσουν ταυτόχρονα και το Ανδρικό τμήμα, αλλά και αυτό των Νεανίδων.

Βέβαια η ομάδα της Ασπίδας καλεί επίσης τον κόσμο να στηρίξει και την προσπάθεια που κάνει η Γυναικεία ομάδα για την παραμονή της στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ, και να δώσει το παρών στο παλατάκι του Ευμοίρου και στις 14:00 της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας:

«Την Κυριακή 18.3.2018 στο ημίχρονο του αγώνα της ανδρικής μας ομάδας με το Πευκοχώρι -ο οποίος ξεκινάει στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο του Ευμοίρου- θα γίνει η απονομή του κυπέλλου στις νεάνιδες του συλλόγου μας, που μας έκαναν όλους υπερήφανους κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2017-18.
Παράλληλα καλούμε τους φιλάθλους της Ξάνθης να ενισχύσουν την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ, που αγωνίζεται στις 14:00 στο γήπεδό μας με την ομάδα της Σταυρούπολης, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας».