Γ’ Εθνική: Χωρίς απουσίες η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης για τον «τελικό παραμονής» στην Καβάλα

 

Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης για τον «τελικό παραμονής» με την Καβάλα την ερχόμενη Κυριακή (15:00, LIVE ThrakiSportS) στη γειτονική πόλη και ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα.

Μετά την τελευταία δυνατή προπόνηση της Παρασκευής, ο Μπάμπης Χατζημεστής και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Καμαράκης ανακοίνωσαν την αποστολή που θα μεταβεί την Κυριακή στη Καβάλα με μόνο στόχο φυσικά το μεγάλο διπλό που θα εξασφαλίσει στην ομάδα και την μαθηματική της παραμονή στην κατηγορία τη νέα σεζόν.

Από την αποστολή δεν απουσιάζει κανένας βασικός παίκτης, με την φαρέτρα του Μπάμπη Χατζημεστή να είναι πλήρης, ενώ υπενθυμίζεται πως ο σύλλογος της Ξάνθης οργανώνει και εκδρομή για τους φιλάθλους του, ώστε να έχει τη στήριξή τους σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης: Ρουφος, Αθανασίου, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Ι., Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης Τζαμπάζ,  Μαυρόπουλος, Μπουταγκίδης, Τορομανίδης, Πασχαλάκης, Ξαντινίδης, Χιντ, Μουμίνογλου, Χατζηπαππάς, Ζιγκολάρι, Κιούρτ, Μπαιρακτάρ.