Football League: Με τον Κομοτηναίο Θανάση Ντίνα σε μεγάλα κέφια ο ΟΦΗ έφυγε νικητής από το «Ελ Πάσο»

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κομοτηναίο πρώην παίκτη της Ξάνθης Θανάση Ντίνα, ο ΟΦΗ άλωσε το «Ελ Πάσο».

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα και από το «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας, πετυχαίνοντας παράλληλα την ένατη σερί του νίκη. Παρότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το γρήγορο γκολ του Συριόπουλου μόλις στο 2ο λεπτό οι Κρητικοί κατάφεραν ν’ ανεβάσουν την απόδοση τους και έφτασαν στο 8΄ στην ισοφάριση 1-1 με το γκολ του Μάνου που έφτασε τα 16 στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο του γκολ με τα χρώματα του ΟΦΗ μετά από αυτό με τις Σέρρες πέτυχε ο Ντίνας στο 43΄ με εκτέλεση φάουλ κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Τελικά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφτασε στην επικράτηση στο 83’ με τον Ντίνα να πετυχαίνει το δεύτερο του προσωπικο γκολ και πάλι με εκτέλεση φάουλ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός Θανάσης Ντίνας πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ κόντρα στην Καλλιθέα και λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής: «Όπου πάμε και παίζουμε, ο κόσμος μας στηρίζει και έχει συσπειρωθεί μέσα από δύσκολες στιγμές. Αυτό είναι σημαντικό για να συνεχίσουμε έτσι ώστε να τον δικαιώσουμε. Κοιτάζουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια για να χαμογελάσουμε στο τέλος» ήταν τα λόγια του MVP του αγώνα του «Ελ Πάσο».