Το μπράβο του Παρασκευά Άντζα σε Ερνέστο Βαλβέρδε και Ντάρκο Κοβάσεβιτς

 

Κατά πολλούς ήταν ένας από τους πιο ολοκληρωμένους κεντρικούς αμυντικούς στη χώρα μας. Ο λόγος για τον Παρασκευά Άντζα, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα με την Ξάνθη αλλά και την ερυθρόλευκη φανέλα και σίγουρα θα μπορούσε να έχει πετύχει και πολύ περισσότερα.

Έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό ούτε διαβάζουμε κάποια δήλωσε του, ούτε κάτι άλλο.

Ο Άντζας, ωστόσο εμφανίστηκε στα social media σχολιάζοντας φωτογραφία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός σύμβουλος της πειραϊκής έχει συνυπάρξει με τον Άντζα στον Ολυμπιακό.

Θέλοντας να συγχαρεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, ο Κοβάσεβιτς ανάρτησε φωτογραφία μαζί του και έγραψε: «Μπράβο κόουτς».

Σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε ο Παρασκευάς Άντζας, ο οποίος έχει συνυπάρξει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και έγραψε: «Μπράβο κόουτς, μπράβο Ντάρκο».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Σέρβο να απαντάει: «Παιχτάρα» αναφερόμενος στον Άντζα και ο Παρασκευάς Άντζας να γράφει: «Εγώ; Εσύ»!