Όλες οι κληρώσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο της Ξάνθης και οι συμμετοχές του Μιρμάνη

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Σαλέ των Πηγαδίων η ζύγιση των αθλητών και των αθλητριών που θα λάβουν μέρος το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων – Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών.

Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος σχεδόν 600 αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσά τους και 26 τζουντόκα του Μιρμάνη που αποτελεί και τον σύλλογο που έχει αναλάβει την διοργάνωση μαζί με τον Δήμο Ξάνθης.

Επτά συμμετοχές υπάρχουν στους Νέους με τον Νίκο Τσούλφα να διεκδικεί μετάλλιο στα 60 κιλά και συμμετοχές επίσης στα 73 κιλά με τους Βλαδίμηρο Γεωργίαδη και Βαλέριο Δημητριάδη, στα 81 κιλα με τους Γιώργο Ζαφειρίδη και Βιτάλη Παπαδόπουλο, στα 100 κιλά με τον Μάρκο Παπαδόπουλο και στα υπερβαρέα άνω των 100 κιλών τον Ιχθύανδρο Κιουρτζίδη.

Στους εφήβους έχουν δηλωθεί από τον Μιρμάνη Ξάνθης στα 66 κιλά ο Παναγιώτης Γερμανίδης, στα 73 κιλά οι Ουμούτ Κασάπογλου και Κυριάκος Ξυνίδης, στα 81 κιλά ο Δημήτρης Βαλμάς και στα 90 κιλά ο Ηρακλής Μπατιρίδης. Στους Παίδες Α’ έχουν δηλωθεί οι Γιώργος Γεωργιάδης και Βλαδίμηρος Γαργαλατίδης στα 55 κιλά, Δημήτρης Κοτσίδης στα 60 κιλά και Βασίλης Μουλάς στα 66 κιλά.

Επταπλή συμμετοχή έχει ο Μιρμάνης στους Παίδες Β’ με τον Χρήστο Μουμτζή στα 42 κιλά, τους Αθανάσιο Χατσατριάν και Αλέξη Αλμαζίδη στα 46 κιλά, τους Παναγιώτη Πετκίδη και Αλέξανδρο Πεχλιβανίδη στα 50 κιλά και τους Παναγιώτη Γαργαλατίδη και Στέλιο Πετκίδη στα 60 κιλά. Τέλος, στις Νεάνιδες συμμετέχει στα 70 κιλά η Συμέλα Κυριμλίδου και στις Κορασίδες Α’ στα 36 κιλά η Χριστίνα Χατζηκυριάκου και στα +63 η Αλεξάνδρα Ζαφειρίδου.

Το απόγευμα έγινε και η κλήρωση των πρωταθλημάτων και όλοι οι συμμετέχοντες του Σαββάτου έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους τους αλλά και την συνέχεια μέχρι τον τελικό κάθε κατηγορίας.

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β’ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ