Οι οκτώ αθλητές και αθλήτριες από την Θράκη που θα λάβουν μέρος στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

 

Πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων με συμμετοχές δεκάδων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και οκτώ που εκπροσωπούν συλλόγους της Θράκης.

Ανάμεσα στις συμμετοχές που ξεχωρίζουν είναι στην δισκοβολία αυτή του πρωταθλητή Ελλάδος στους άνδρες Ιάσωνα Θανόπουλου, φοιτητή του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ και αθλητή του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής.

Στο ίδιο αγώνισμα αλλά για την κατηγορία των παίδων έχουν δηλωθεί ο Χρήστος Καζοντιάν του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης και ο Θανάσης Τσιακιρούδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Στην σφαιροβολία παίδων προσδοκίες για μετάλλιο έχει ο Γιάννης Δομάσης του Διομήδη Ξάνθης, καθώς προσέρχεται στον αγώνα με την 2η καλύτερη επίδοση από ημερίδα κλειστού όπου συμμετείχε στις Σέρρες.

Στον ακοντισμό παίδων έχει δηλωθεί να αγωνιστεί ο Χρήστος Κωνσταντινίδης του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος πρόσφατα στους Σχολικούς Αγώνες σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στις γυναίκες και στο αγώνισμα της σφαιροβολίας έχουμε την συμμετοχή της Παναγιώτας Παπαϊωάννου του Διομήδη Ξάνθης που προσέρχεται με την τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των συμμετεχουσών.

Επιλαχούσα για να λάβει μέρος στους αγώνες σφαιροβολίας στην κατηγορία κορασίδων είναι η Γεωργία Δομάση, επίσης προερχόμενη από τον Διομήδη Ξάνθης.

Τέλος, στην δισκοβολία κορασίδων θα λάβει μέρος η Ευθυμία Τσιακίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΙΨΕΩΝ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ, ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΙΨΕΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ