Football League: Φήμες πριν το ντέρμπι ανόδου στην Πάτρα για επικείμενη επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον Άρη

 

Φήμες που μόνο στην σφαίρα της φαντασίας έχουν βάση την παρούσα χρονική περίοδο, φέρουν τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού Άκη Μάντζιο υποψήφιο για τον πάγκο του αήττητου και πρωτοπόρου Άρη, στην θέση του Δημήτρη Σπανού, σενάριο που είδαμε και πέρυσι στον Απόλλωνα.

Ωστόσο to10.gr επισημαίνει ανάβοντας φωτιές: «Το εξπρές του Άρη θυμίζει οδοντωτό τις τελευταίες αγωνιστικές και τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω. Δεν αναφερόμαστε μόνο στην βαθμολογία αλλά και στον πάγκο της ομάδας».

Οι Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν σε Πάτρα, Χανιά, υποδέχονται την τέταρτη και φιλόδοξη Δόξα Δράμας και εν συνεχεία πηγαίνουν στο καυτό Ηράκλειο.

«Ο Δημήτρης Σπανός δεν βρίσκεται πλέον στο απυρόβλητο και ήδη έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί εφόσον κάτι στραβώσει στα επόμενα δυο ματς και η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που επιθυμούν οι άνθρωποι της», σχολιάζει η ιστοσελίδα και αμέσως μετά δίνει την είδηση.

«Το όνομα που είναι ψηλά στην λίστα των Καρυπίδη και Μυροφορίδη είναι ένας παλιός γνώριμος και έχει πρωταγωνιστήσει πέρσι στο ίδιο ακριβώς σκηνικό με απόλυτη επιτυχία».

Ο λόγος φυσικά για τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού Άκη Μάντζιο, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε διατελέσει και αρχηγός του Άρη, ενώ πέρσι αντικατέστησε τον Σπανό στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης και οδήγησε την ομάδα στην άνετη άνοδο.

Ξέρει τα κατατόπια της Football League, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του Άρη και έχει προσωπική επαφή με τον Μυροφορίδη που συνεργάστηκαν και πέρσι στον Απόλλωνα.