Με Τοροσίδη και Νικοπολίδη η ημερίδα στο Σαλέ για την 1η Διακρατική Συνάντηση του FootApp υπό τον Άρη Πετεινού

Από την προσεχή Δευτέρα 19/3/2018 έως και την Τετάρτη 21/3/2018 θα πραγματοποιηθεί η 1η Διακρατική Συνάντηση Εταίρων στην Ελλάδα. Η συνάντηση αυτή περιλαμβάνει μια σειρά απο δράσεις προβολής και ενημέρωσης.

Ο ΜΑΣ Αρης Πετεινού στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος στο έργο “Digital Technology as a tool for development and promotion in Footbal” και με ακρωνύμιο “FootApp”.

Το έργο με τίτλο «Digital technology as a tool for development and promotion in football» που είναι πιο γνωστό με το ακρωνύμιο «FootApp» υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος Αθλητισμός – ERASMUS+, το οποίο πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το έργο υλοποιείται όπως προαναφέρθηκε με επικεφαλής εταίρο το σύλλογο «ΜΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ» σε συνεργασία με το Αθλητικό Πανεπιστήμιο του Παλέρμο – Ιταλία και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κίρτζαλι – Βουλγαρία.

Είναι ένα από τα τρία συνολικά εγκεκριμένα σχέδια Συμπράξεων Μικρής Κλίμακας που πραγματοποιούνται με επικεφαλής Έλληνα εταίρο, μαζί με αυτό του Ολυμπιακού Πειραιώς και του ΚΕΘΕΑ, με αποτέλεσμα η υλοποίησή του να κρίνεται ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχής μας.

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η εισαγωγή της τεχνολογίας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μικρών αθλητών και γενικότερα η ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού για την καλύτερη προετοιμασία και προώθηση των αθλητών.

Το έργο περιλαμβάνει διακρατικές συναντήσεις μεταξύ των εταίρων του έργου με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εξέλιξη των αθλητών στις αναπτυξιακές ηλικίες στο ποδόσφαιρο.

Δείτε παρακάτω την αφίσα αλλά και το πρόγραμμα της ημερίδας της ερχόμενης Δευτέρας, όπου μεταξύ άλλων θα δώσουν το παρών ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης και ο πρώην αρχηγός της, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 και νυν προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης: