Ο αρχηγός Τόρο μόνος Θρακιώτης στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τα φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο

 

Πρωτάθλημα δεν θα έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο και είναι γνωστό ότι δεν θα είχαμε ούτως ή άλλως ούτε το επόμενο, καθώς υπάρχουν προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών με αντιπάλους τις Ελβετία και Αίγυπτο.

Το πρώτο ματς έχει ξεκαθαρίσει πλέον ότι θα γίνει στο ΟΑΚΑ και το δεύτερο στην Ελβετία. Το απόγευμα της Πέμπτης (15/3) ο Μίκαελ Σκίμπε γνωστοποίησε τους παίκτες που υπολογίζει για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, συμπεριλαμβάνοντας στα πλάνα του τους Λημνιό, Κουλούρη και Καρέλη.

Από πλευράς Θρακιωτών περιλαμβάνεται μόνον ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς οι άλλοι δύο Θρακιώτες Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης ως γνωστόν ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές για τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και την Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης), εκ των οποίων ο Δημήτρης Λημνιός και ο Ευθύμιος Κουλούρης κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Αναλυτικά οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Σκίμπε:

Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό)».