Διήμερο προπονητικό σεμινάριο στην Κομοτηνή στη μνήμη του Αλέκου Καρυπίδη

 

Όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή (16-17/3) στο «E.A.K. Κομοτηνής».

Στο Σεμινάριο, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αλέκου Καρυπίδη, θα μιλήσουν οι Θοδωρής Ροδόπουλος, Σωτήρης Κοκκινόπουλος, Νεοκλής Λεμονίδης και Θανάσης Μολυβδάς.

Η αρχή του Σεμιναρίου «Αλέκος Καρυπίδης» θα γίνει στις 16:00 με τον Θανάση Μολυβδά να αναλύει την «ατομική επίθεση». Στις 17.15 η σκυτάλη έχει προαναγγελθεί ότι θα περάσει στον Σωτήρη Κοκκινόπουλο που έχει προγραμματιστεί να μιλήσει για την «άμυνα ζώνης 3-2» (αν και λόγω του πρόσφατου πένθους με τον χαμό του πατέρα του είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής), ενώ η αυλαία της πρώτη ημέρας θα πέσει στις 19:00 με τον Θόδωρο Ροδόπουλο να εξηγεί την «hand off offense».

Το Σάββατο (17/2) η τελευταία ημέρα του Τοπικού Σεμιναρίου «Αλέκος Καρυπίδης» θα ανοίξει στις 10.00 με τον Νεοκλή Λεμονίδη να αναλύει την «transition offense στο low post», ενώ στη συνέχεια ο Θανάσης Μολυβδάς στις 11.15 θα μοιραστεί τα μυστικά του σχετικά με την «ανάλυση scouting». Ο Θόδωρος Ροδόπουλος στις 12.30 με την ομιλία του για την «press defense» θα ρίξει τους τίτλους τέλους στο δεύτερο Σεμινάριο του ΣΕΠΚ για το 2018, το οποίο όπως προαναφέρθηκε θα φιλοξενηθεί στην Κομοτηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.