Α2 Ανδρών: Καταγγέλλει παραβίαση της προκήρυξης και ζητά αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής η ΓΕΑ

 

Η ΓΕ Αλεξανδρούπολης έστειλε επιστολή στην ΕΟΠΕ, με την οποία υπενθυμίζει ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι άουτ έγιναν εκτός των προβλέψεων της προκήρυξης και ζητά για τον λόγο αυτόν αναβολή μιας εβδομάδας για την τελευταία αγωνιστική.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,
Επανερχόμαστε και πάλι με την παρούσα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειας μας, για την αυθαίρετη αλλαγή στο προγραμματισμό των αγώνων play out – play off του Πρωταθλήματος των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της ΕΣΠΕ Μακεδονίας Θράκης, Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατά παράβαση των όρων της  «ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018».
Σύμφωνα με το άρθρο 4 της ως άνω προκήρυξης, η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων  της Γ΄ Φάσης, του Β΄ Ομίλου στον οποίο συμμετέχουμε, είχε προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα 17/02/2018 έως 23/03/2018, ημερομηνίες που άλλαξαν με απόφαση της ΕΟΠΕ χωρίς να τηρηθούν οι σχετικές προϋποθέσεις και  όροι της Προκήρυξης.
Επειδή το σωματείο μας βλάπτεται από την ως άνω αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής των αγώνων της τελικής  φάσης
ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ με την παρούσα την  μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Α2 ανδρών ΓΕΑ – ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ από την 17/03/2018 σε νέα ημερομηνία 23/03/2018. 

Για το σωματείο
ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ο Πρόεδρος