Σοβαρός τραυματισμός του ιδιοκτήτη της SAOS Ferries Φώτη Μανούση – Υποβλήθηκε σε 5ωρη χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα

 

Τραυματίστηκε σοβαρά ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries Φώτης Μανούσης χθες βράδυ στο Λαύριο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ της Αθήνας, όπου υποβλήθηκε επί 5 ώρες σε χειρουργικές επεμβάσεις για ορθοπεδικό και αγγειοχειρουργικό πρόβλημα, που δημιούργησε ο τραυματισμός του κατά την πτώση από σκαλωσιά όπου επέβλεπε εργασίες στο ταχύπλοο οχηματαγωγό ΖΕΦΥΡΟΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ.Μανούσης έχασε την ισορροποία του και έπεσε από ύψος, με αποτέλεσμα  να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο πόδι και να υπάρξει και πρόβλημα στα αγγεία. Μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείου που εφημέρευε και χρειάστηκαν απανωτές επεμβάσεις προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα.

Πριν λίγη ώρα μεταφέρθηκε σε θάλαμο, αλλά  συνεχίζει να παρακολουθείται στενά από τους θεράποντες ιατρούς. Κοντά του βρίσκονται η σύζυγος του, οι κόρες του και οι γαμπροί του, ενώ ο ίδιος έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Πριν λίγο με ανακοίνωση της η εταιρεία SAOS Ferries ανέφερε: “Απευθύνουμε θερμές ευχές στο Φώτη Μανούση για γρήγορη ανάρρωση, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από σοβαρό τραυματισμό του. Ο Φώτης Μανούσης θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά από τους ιατρούς του Παν.Γεν. Νοσοκομείο ΄΄ΑΤΤΙΚΟ΄΄ για τις επόμενες ημέρες”.

Ο Φώτης Μανούσης ετοιμαζόταν να έρθει στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παραστεί στην έναρξη των δρομολογίων του ΣΑΟΝΗΣΟΣ που θα ξεκινήσει αύριο να εκτελεί την γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και για το οποίο επί μήνες προσπαθούσε να εξασφαλίσει ο ίδιος και η εταιρεία τα απαραίτητα παραστατικά και έγγραφα από τις γραφειοκρατικές υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας.

 

Πηγή:  http://www.evros-news.gr/