Οι πρώτες εκτιμήσεις του Άρη Πιαλόγλου για τις εξελίξεις μετά την συνάντηση με τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη (+photos)

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου εκπροσώπησε τον σύλλογο της Θράκης στην πρώτη συνάντηση που είχε στις πέντε το απόγευμα στο υφυπουργείο Αθλητισμού με εκπροσώπους ομάδων της Super League, όπως είχε προαναγγείλει το ThrakiSportS.

«Ήταν μια συνάντηση στην οποία ο υφυπουργός μας εξήγησε το σκεπτικό της απόφασής του, η οποία έχει βρει αντίθετη και την ΠΑΕ Ξάνθης και το σύνολο των ομάδων. Μας ζήτησε γραπτές δεσμεύσεις αλλά όσες δεσμεύσεις και να δώσουμε εμείς, που δεν έχουμε καμία αντίρρηση, αν δεν κάτσουν να δεσμευθούν και να εφαρμόσουν αυτές τις δεσμεύσεις τους οι τέσσερις μεγάλοι, δεν γίνεται τίποτα», σχολίασε ο Άρης Πιαλόγλου στο ThrakiSportS.

Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση, καθώς ο υφυπουργός έχει καλέσει για τις επόμενες ημέρες σε συναντήσεις τις διοικήσεις και των υπόλοιπων ΠΑΕ της Super League, ο Γιώργος Βασιλειάδης υποδέχτηκε στο γραφείο του πέρα από τον Άρη Πιαλόγλου της Ξάνθης του κ.κ. Δάρα, Ζαμάνη (Πανιώνιος), Μποροβήλο, Καϋμενάκη (Αστέρας Τρίπολης), Σπανό, Μπέτση (Ατρόμητος), Μπελεβώνη (Παναιτωλικός) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα).

Ο Άρης Πιαλόγλου εμφανίστηκε με έναν φάκελο που είχε τα λογότυπα της Ξάνθης, αλλά όπως διευκρίνισε στο ThrakiSportS δεν μοιράστηκε κάποια πρόταση στους υπόλοιπους ομοτράπεζους. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην συνάντηση ήλθε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος είχε αποκαλύψει νωρίτερα ότι η προϋπόθεση επανέναρξης του πρωταθλήματος είναι η γραπτή δέσμευση των ομάδων για αποχή από πράξεις βίας.

Πάντως από όλες τις πλευρές τονίστηκε ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και μάλιστα δεν περιορίστηκε σε μια τυπική ενημέρωση ολίγων λεπτών αλλά η συζήτηση με τον υφυπουργό επεκτάθηκε σε τέτοιο βαθμό, που ο Άρης Πιαλόγλου δεν πρόλαβε την προγραμματισμένη για το βράδυ πτήση του και αναγκάζεται πλέον να διανυκτερεύσει στην Αθήνα και να επιστρέψει στην Ξάνθη με το πρωινό δρομολόγιο.