Απίστευτο! 13 Μαρτίου παρέδωσε και ακριβώς 7 χρόνια μετά ανέλαβε το τιμόνι της ΑΕ Κομοτηνής ο Νίκος Παπαδόπουλος

 

Την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Κομοτηνής θα αναλάβει για τα επόμενα 7 παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος ο Νίκος Παπαδόπουλος και μετά από 7 ακριβώς χρόνια, αφού 13/3 αναλαμβάνει , αλλά και παρέδωσε την τεχνική ηγεσία της ομάδα της Κομοτηνής.

Η ανάρτηση του Νίκου Παπαδόπουλου: Φοβερή συγκυρία!!!!!! 13/3/2011 ήταν η μέρα που είχα παραιτηθεί από την προηγούμενη θητεία μου στην ανδρική μας ομάδα και 13/3/2018 βρίσκομαι ξανά στο “τιμόνι” της.

Παρόμοιες και δύσκολες καταστάσεις και τότε και τώρα.

Έρχομαι να αντικαταστήσω δύο συνεργάτες και φίλους τον Βασίλη Στοάκη και Μουράτ Μεχμέτ που είχαν εν λευκώ το τιμόνι της ομάδας και έκαναν τα πάντα για να βγει αυτή η χρονιά.

Όμως, όση αγάπη, θέληση, διάθεση και στήριξη εν λευκώ είχαν από όλους μας γι’αυτό που ανέλαβαν και με την όποια κατάληξη θα είχε, οι άσχημες καταστάσεις τους ανάγκασαν σε παραίτηση.

Το ευχαριστώ απ’ όλους μας είναι λίγο για ότι έκαναν αυτά τα παιδιά που παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσουν να βοηθάνε.

Η χρονιά ξέραμε απ’ την αρχή ότι θα είναι δύσκολή και θα συνεχίσει να είναι μέχρι τέλους.

Έτσι είναι το μπάσκετ και όλες οι χρονιές δεν είναι ίδιες.

Οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί και έχουν τα “πάνω” και τα “κάτω” τους.

Είναι μια ξαφνική αλλαγή και για μένα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην ακαδημία μας, όμως κλήθηκα απ’ την διοίκηση να αναλάβω λόγω επιτακτικής ανάγκης και πρέπει να βοηθήσω.

Ευχαριστώ την διοίκηση για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με την ευχή για καλή συνέχεια σε όλους μας, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι δουλειά.