Α2 Γυναικών: Εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία η Ασπίδα Ξάνθης

 

Δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά η Ασπίδα Ξάνθης στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπως ανέφερε στα ρεπορτάζ του τις προηγούμενες δύο ημέρες το ThrakiSportS.

Μπορεί η ήττα από τον Ναύαρχο Βότση να φαντάζει ήττα καταδικαστική, αφού η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων εκτοξεύθηκε στους τρεις βαθμούς (24-21) και η Ασπίδα παραμένει προτελευταία, ωστόσο η προκήρυξη δίνει ακόμα ελπίδες.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν θα εξαρτηθεί και από το ποιες ομάδες θα πέσουν. Ήδη η μία θα είναι ο Παναθηναϊκός που είναι στον νότιο όμιλο, αλλά αν η δεύτερη δεν είναι από τον Βορρά, τότε γεννώνται ελπίδες παραμονής.

Μάλιστα, στο παρελθόν έχει υπάρξει περίπτωση με τις αναδιαρθρώσεις που τελικά δεν υποβιβάστηκε καμία ομάδα από την Α2 Γυναικών, όπως επισημάνθηκε στο ThrakiSportS από παράγοντες της Ασπίδας.

Έτσι, κάθε άλλο παρά αδιάφορα θα είναι τα εναπομείναντα παιχνίδια, όπου πάντως, όπως κάνει όλη τη χρονιά, ο Νεδήμ καρά Αχμέτ θα δώσει ευκαιρίες σε όλα τα κορίτσια ετοιμάζοντας παράλληλα την ομάδα της επόμενης χρονιάς.