ΕΠΣ Έβρου: Ενός λεπτού σιγή στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» πριν το πέρασμα του Ιπποκράτη από το Σουφλί (+photos)

 

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Έβρου Σουφλίου Αλέκου Παπαναστασίου που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα tvthrakiotis.com, ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε από τους φίλους του Εβρίτικου ποδοσφαίρου για το ήθος του, την αξιοπρέπεια και την αγάπη που είχε για τον αθλητισμό. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Έβρο Σουφλίου επί σειρά ετών ως ποδοσφαιριστής και όχι μόνο, καθώς βοηθούσε την ομάδα του Έβρου με αγάπη και από άλλες θέσεις. Δεν έχανε κανέναν αγώνα και πάντα από την δική του γωνιά, καμάρωνε τα δυο του παλικάρια, Δημήτρη και Κώστα και όλα τα νέα παιδιά που αγωνίζονταν στο γήπεδο.

 width=
Φόρος τιμής από τον προπονητή του Ιπποκράτη, Τσιομλεκίδη Βασίλη

Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης προπονητής του Α.Ο. Ιπποκράτη, φόρεσε τα χρώματα του Έβρου τουλάχιστον μια δεκαετία ως ποδοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου και μετέπειτα ως προπονητής, με συγκίνηση άφησε μια ανθοδέσμη στη γωνιά που έβλεπε όλα τα παιχνίδια του Έβρου ο αείμνηστος Αλέκος Παπαναστασίου.

Στα του αγώνα είχαμε τους «γιατρούς» να ανοίγουν το σκορ με 1-0 χάρη στο γκολ του Κώστα Στεφανίδη στο 31ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ο,τι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος, όμως ο διαιτητής Σημίδης σε επικοινωνία με τον πρώτο βοηθό Κίτσο Κ. κατακύρωσε το τέρμα.

 width=
Φόρος τιμής, στιγμή συγκίνησης

Στο 41ο λεπτό ο Έβρος Σουφλίου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ασπιώτη, αυτή τη φορά υπήρξαν παράπονα από τους φιλοξενούμενους για το ότι ήταν ανύπαρκτο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο πρώτος σκόρερ του «Τσιρίλο» Τσομπανούδης αλλά δεν τα κατάφερε καθώς η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 1-ο υπέρ των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διατηρηθεί το σκορ με τον Ιπποκράτη να ανεβαίνει στην 4η θέση 24 βαθμούς ενώ ο Έβρος να βρίσκεται στην 6η με 19 βαθμούς.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης Πασχάλης): Δουλούδης, Μπάμνιος (c), Πετκίδης, Μπετζέκας, Δροσάκης, Κουρούδης (84΄ Τσιουμπανούδης), Μυσιούδης, Βασβάνης (70΄ Λαζίδης), Πρεπούδης, Τσομπανούδης (75΄ Γιαννακόπουλος), Ασπιώτης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης Βασίλης): Στεφανίδης Αλεξ., Λαζαρίδης (65΄ Τσακανίκας), Τηλέγραφος, Τσαλκίδης, Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι, Καρασερίδης (46΄ Κατσαμάγκας), Γαλανός (c), Στεφανίδης Κ., Πυλούδης (76′ Μκριτσιάν), Στεφανίδης Ηλ. (Νένογλου).