850 ευρώ κόστισε η μεταφορά των τραπεζιών του πινγκ πονγκ από την Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη

 

Συνολικά 850 ευρώ στοίχισε η μεταφορά των τραπεζιών του πινγκ πονγκ από την Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί το πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Αυτό προκύπτει από την σχετική ανάρτηση στο Διαύγεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου επίσης αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι λόγω του χαμηλού ποσού μπορεί να γίνει απευθείας ανάθεση, η οποία και γίνεται σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης. Συνολικά από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης διατέθηκαν 1.000 ευρώ στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης, μέρος των οποίων είναι και το συγκεκριμένο ποσό για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Μάλιστα, αιτιολογώντας την απόφαση, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Παντελίδης αναφέρει ότι «για την απρόσκοπτη λειτουργία του δήμου, απαιτείται η παροχή της υπηρεσίας για την μεταφορά των τραπεζιών του πινγκ-πονγκ, παραβάν, τραπεζάκια διαιτητών κ.α., από την Θεσ/νίκη στην Αλεξ/πολη και αντίστροφα στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης με τον Μουσικογυμναστικό Σύλλογο ¨ΕΘΝΙΚΟΣ¨ Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, για το 1Ο Πανελλήνιο Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξ/πολη στις 10 και 11 Μαρτίου 2018, η οποία λόγω ποσού μπορεί να ανατεθεί απευθείας».

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει τα εξής: