Τετραπλή συμμετοχή ιστιοπλόων του ΝΟΑ στο Eurolymp Athens Sailing Week 2018

 

Τέσσερις αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν με τις Ομάδες Optimist και Laser 4.7  στο Eurolymp Athens Sailing Week 2018.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με τρία σκάφη τύπου optimist με τους αθλητές Βαγγέλη Αργύρη, Θανάση Κασαπίδη και Σταύρο Παλακίδη και ένα τύπου Laser 4.7 με τον αθλητή Πολυχρόνη Γιαννακίδη. 

Δυστυχώς ο καιρός δεν βοήθησε να πραγματοποιηθούν παρά μόνο δυο ιστιοδρομίες για τα optimist με πολλές αλλαγές στην διεύθυνση και στην ένταση. Παρόλα αυτά οι εμπειρίες που αποκόμισαν κυρίως οι αθλητές των Optimist από μια διεθνή διοργάνωση ήταν σημαντικές.

Στην κατηγορία Laser 4.7 πραγματοποιηθήκαν 5 συνολικά ιστιοδρομίες και ο αθλητής Πολυχρόνης Γιαννακίδης κατάφερε και πλασαρίστηκε στην πρώτη δεκάδα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. «Το ΔΣ συγχαίρει στους αθλητές του ομίλου τον προπονητή Βασίλειο Λύρα και τον συνοδό Βασίλη Αργύρη«, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΝΟΑ.

Παράλληλα τονίζεται ότι το επόμενο ραντεβού είναι στην Ν. Ηρακλειτσα Καβάλας για το περιφερειακό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας.