Η επίσημη μεταμεσονύχτια τοποθέτηση του Γιώργου Βασιλειάδη προαναγγέλλει «γενναίες αποφάσεις»

 

Σε δήλωση προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, με την οποία εκφράζει σεβασμό προς την ΟΥΕΦΑ και τονίζει ότι σε συνεργασία με αυτήν θα παρθούν αποφάσεις, μετά τα τελευταία γεγονότα.

Δήλωση που αφήνει ορθάνοιχτο ακόμα και το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος ή μη εξόδου ομάδων από την Ελλάδα στην Ευρώπη, ώστε να στερηθούν οι ιδιοκτήτες τους τον πακτωλό των ευρωπαϊκών χρημάτων.

Η δήλωση του υφυπουργού:

Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις»