ΕΠΣ Έβρου: Αλλαγές σε δύο αγώνες λόγω του συλλαλητηρίου στην Ορεστιάδα

 

Σε αλλαγή μέρας προχώρησε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου αναφορικά με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Θύελλα Κυπρίνου και τον ΑΟ Νεοχωρίου για τον Βόρειο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 15:00 το μεσημέρι αλλά μετά από αίτημα της γηπεδούχου ομάδας στο οποίο συναίνεσε και η φιλοξενούμενη, αποφασίστηκε να γίνει Σάββατο ώστε να μπορέσουν οι δυο ομάδες και οι παίκτες τους να μπορέσουν να συμμετάσχουν.

Ως γνωστόν τον αγώνα θα διευθύνει ο Σκινδρής με βοηθούς τους Χατζόπουλο και Ζανιά. Ωστόσο η αλλαγή ημερομηνίας σε αυτό το παιχνίδι φέρνει αλλαγή διαιτητή και στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Βύσσα και τα Ρίζια που είναι προγραμματισμένη επίσης για το Σάββατο.

Στον αγώνα αυτόν είχε επίσης οριστεί διαιτητής ο Σκινδρής που μετά τις αλλαγές, είναι αδύνατο να… κλωνοποιηθεί και να σφυρίξει δυο ματς που θα διεξάγονται ταυτόχρονα. Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου όρισε διαιτητή των Δαλή στην αναμέτρηση της Νέας Βύσσας.

Η Θύελλα Κυπρίνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έγινε δεκτό το κοινό αίτημα των ομάδων μας ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ – ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Β ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ για το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, ώρα 15.00 στο γήπεδο Κυπρίνου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής μας στη συγκέντρωση-συμπαράσταση στη Πλατεία Ορεστιάδας.
Εκφράζουμε από κοινού οι ομάδες Κυπρίνου-Νεοχωρίου την αλληλεγγύη μας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας στο σκοπό των δράσεων και της συγκέντρωσης στην Πλατεία Ορεστιάδας στις 11 Μαρτίου ώρα 13.00.
Ευχαριστούμε  τον Παράγοντα του Νεοχωρίου Δρόσο Μποιδανίδη για την συνεργασία».